- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Kaç yildir var h'eis ben bazen takiliyorum ama cok sekerli
ub.msji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de carsamba burger yapayim dokumde kofte güzel oluyor serginhohaftasonu tavukburgere dönüş...
ub.msji
baba ben köfte burgeri çoktandır bıraktım,tavukburger yiyorum 4 yıldır falan ama bu etlerde bozuk var denildi ya 1 aydır et döner,köfte ekmek,köftenin bizzat kendisini dahi yemiyorum ya :/ pizza götürüyom arada o kadarBen de carsamba burger yapayim dokumde kofte güzel oluyor serginho
ub.msji
Hmm haklisin ama tauk da oyle hidrojen oksit nitrojen karbonmonoksit diyojen vb sürüsüyle zararli madde basiyorlar ona da yav ne burgeri yapsak sasirdikbaba ben köfte burgeri çoktandır bıraktım,tavukburger yiyorum 4 yıldır falan ama bu etlerde bozuk var denildi ya 1 aydır et döner,köfte ekmek,köftenin bizzat kendisini dahi yemiyorum ya :/ pizza götürüyom arada o kadar
artık yiyecez birini mecbur,kokorecten caydık yav :/Hmm haklisin ama tauk da oyle hidrojen oksit nitrojen karbonmonoksit diyojen vb sürüsüyle zararli madde basiyorlar ona da yav ne burgeri yapsak sasirdik
ub.msji
artık yiyecez birini mecbur,kokorecten caydık yav :/
artık yiyecez birini mecbur,kokorecten caydık yav :/
para var yiyoz :/ şaka maka 2-3 haftada 1-2 kere yala hep dışardan mı yenir yahu
Galatasaray’ın forvet listesindeki Rus golcü Kokorin, Rus Devlet Bakanını dövdüğü için sözleşme fesih işlemleri başlatıldı. (via: @russian_market )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Altan Günaydın "Yaşasın ruh hastası Galatasaray'lılar" düşüncesine uyacak bir dop depici...Galatasaray’ın forvet listesindeki Rus golcü Kokorin, Rus Devlet Bakanını dövdüğü için sözleşme fesih işlemleri başlatıldı. (via: @russian_market )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi