Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle öyle ama şöyle sorayım yabancı olsan izler miydin? Ben 1 maç bile izlemezdim. Fransa ligini bile senede 3 maç falan izliyorumdur. Gerçi bebn iyi sporsever sayılmam ama yinede sonucun çok değieceğini aanmıyorum.
İzlemem

O noktaya gelmemiz kolay da değil EPL ve İspanya dışında izlenecek lig yok bence dünya geneline yayarsak.

İtalya ligi son yıllarda iyi cikis gosterdi. İnter napoli juve roma cok iyi durumdalar

Kesinlikle öyle ama şöyle sorayım yabancı olsan izler miydin? Ben 1 maç bile izlemezdim. Fransa ligini bile senede 3 maç falan izliyorumdur. Gerçi bebn iyi sporsever sayılmam ama yinede sonucun çok değieceğini aanmıyorum.

Aksiyonu bol bir lig izlemeyen çok şey kaçırır.

Dünya üzerinde şöyle renkli görüntüler züper lig dışında olmaz.

Lig günden güne daha izlenebilir konuma geliyor.

Asıl 2015 öncesinde çok leş futbol vardı.
-Zeminler berbattı
-Stadlardaki kamera açıları çok kötüydü
-Stadlar eskiydi
-Anadolu seyircisi maçlara çok fazla ilgi göstermiyordu
-Yabancı kuralı nedeniyle bütün kötü yerli futbolcular Anadolu takımlarında oynuyordu birbiriyle olan maçlarda izlenemeyecek kadar kötüydü

Kesinlikle katılıyorum 15/16 sezonuyla beraber çoğu ilimizde stadların bitip yabancı kuralının da kalkmasıyla futbol daha güzel hale geldi artık bir çok büyük takım anadoluya gittiği zaman 20-25-30 bin kişilik stadlar doluyor futbol daha güzel hale geliyor. Geçen hafta Kasımpaşa - Göztepe / Malatya - Sivasspor gibi maçlar bile keyifle izlenildi.

Zemin bence şuan en büyük sorunlardan biri. Bu isi tff halledecek veya klupler birliği oturup konusacak çünkü oyunun kalitesini birebir etkiliyor. Aslında en kolay sorun. Zemini kötü olana kes saglam bir ceza olsun bitsin

Dediğim gibi Galatasaray olmasaydı bizim ligi asla izlemezdim. Bizim lig önceki senelere göre iyiye gidiyor evet ama Premier lig ve La Liga'da birkaç maç izledikten sonra bizim ligin iyi hali bile zulüm gibi geliyor. Yukarıda yazdıklarıma ek olarak bizim ligde gıcık olduğum bir diğer konu kalecilerin topu oyuna sokarken inanılmaz yavaş ve oyalanarak sokması. Bu yüzden bir gün kaleci katili olabilirim. Bir de her ikili mücadelede faul bekliyor bizim takımlar. Hakemler de çanak tutuyor, akıcılık düşük.

Galatasaray'ı keşke La Liga'ya falan alabilsek :)

Dediğim gibi Galatasaray olmasaydı bizim ligi asla izlemezdim. Bizim lig önceki senelere göre iyiye gidiyor evet ama Premier lig ve La Liga'da birkaç maç izledikten sonra bizim ligin iyi hali bile zulüm gibi geliyor. Yukarıda yazdıklarıma ek olarak bizim ligde gıcık olduğum bir diğer konu kalecilerin topu oyuna sokarken inanılmaz yavaş ve oyalanarak sokması. Bu yüzden bir gün kaleci katili olabilirim. Bir de her ikili mücadelede faul bekliyor bizim takımlar. Hakemler de çanak tutuyor, akıcılık düşük.

Galatasaray'ı keşke La Liga'ya falan alabilsek :)

Dediklerine katılıyorum. Ama en nihayetinde burasi bizim lig :) burda ozellikle hakemi aldatan cok adam var.

Türkiye‘ye gelen, Floryayi gezen Modeste Nasil ön Anlasma imzalamiyor, sirf kendi zevki icin mi Floryayi gezmis, öte yandan Terim‘in haberi yok bu Olay‘dan ama Baskan TV‘de dogrulaniyor. Cok garip yav. Neler dönüyor gene

Okazaki 10 numara mi. Asla.

Yirtici, güclü ve cok kosan bi forvettir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt