Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
766d3a767a01c7a9d71d570d105ddf3c.jpg

Başkan bu sponsorluk işini başarırsa önümüz açık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

150 Milyon Euro hiç sanmıyorum açıkçası. Keşke gerçek olsa.

5 senelik ve total 20 ila 30 milyon civarı bir stad isim hakkı anlaşması iyidir.

fazlasının hayalini kurmaya gerek yok.

stad isim hakkında en önemli oyuncular nihai tüketiciyle arasında direk bağ kurmak zorunda olan firmalar(hizmet ve finans sektörünün güçlü oyuncuları diyelim)

havayolu ulaşımı , sigortacılık, yiyecek içecek,finans,telekomünikasyon

havayolu ulaşımında tek alternatif var THY,emirates tarzı firmaların bizimle pek işi yok,onların işini THY fazlasıyla yapıyor zaten

sigortacılık sektörü her sene zarar açıklıyor

yiyecek içecekte en büyük olasılık alkollü içecekler ,reklamı yasak

finans sektörü bu işlerden çekileli uzun zaman oldu

telekomünikasyon da turkcell hala muamma, telekom, borçları yüzünden bankalara geçti,vodafone rakibimizde

telekom bir ihtimal yine tamam der belki ama rakam dediğim skalada kalır

ha bir de enerji firmaları var ama orada ürün çeşitlendirmesi ve geniş yelpazede hizmeti seçme şansımız olmadığı için(doğalgaz ve elektrik için söylüyorum) zor

ama yine en büyük olasılık telekomünikasyondan bir firma

Günaydın degerli renkdaslarim
Feneri tokat manyağı yapmaya sadece 2 gun kaldı

En az 3 maç üst üste kazanmalıyız.

Fenerbahçe
Schalke (D)
Kayseri (D)

Sonra

Konya
Lokomotif (D)
Beşiktaş (D)

var arkasında. Buradan da 2 beraberlik 1 galibiyet çıkmalı. Başarabilirsek önümüz açılır.

Ligde 4 maç 10 puan
Avrupa da 2 maç 4 puan

Devre arasına 36 puan
CL grubunda 11 puan

En az 3 maç üst üste kazanmalıyız.

Fenerbahçe
Schalke (D)
Kayseri (D)

Sonra

Konya
Lokomotif (D)
Beşiktaş (D)

var arkasında. Buradan da 2 beraberlik 1 galibiyet çıkmalı. Başarabilirsek önümüz açılır.

Ligde 4 maç 10 puan
Avrupa da 2 maç 4 puan

Devre arasına 36 puan
CL grubunda 11 puan
Bu iyimserlik karşısında gözlerim yaşardı resmen

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cıktım tasın üstüne actım bacaklarımı

Altımdan gecen fener yesin toshacklarımı

al bunu alamaz mısın

sen ne bicim delikanlısın

Son güncellemeyle birlikte iddaa şampiyonluk oranları.

Galatasaray : 2.55
Beşiktaş : 2.60
Başakşehir : 3.00
Trabzonspor: 40.00
Fenerbahçe : 40.00

‘Yalova’da bir maç yönetiyorum. Yalova Ispartaspor maçı. Bir şut atıldı, kaleci atladı topa. Top bana göre kornere çıktı, elim kornerde. Ama korneri atacaklar aut atılacak gibi orta sahaya yerlerine gidiyorlar, diğerleri de aut atmaya hazırlanıyorlar. Bu arada yardımcı hakem de autu göstermiş, herkes aut bekliyor benim kol böyle kaldı havada. Bir baktı çocuklar hocanın kolu kornerde. Kaleci geldi ‘Hocam vallahi billahi elime değmedi’ dedi. Ben de tepkilerden anladım zaten eline değmediğini. Ne yapacağız yani verdik kararı. ‘Hocam gol yeriz vallahi’ dedi. Dedim geç yerine. Neyse korner atıldı, tabii top havadayken kaleci çıkarken bir faul uydurdum çaldım. Futbolcu dedi ki sonra ‘Hocam ne var dedi?’ Dedim ‘Telafi var’. Oğlum dedim olmayan korneri atarken iyi de olmayan faulü çalınca mı kötü?’.

formamın arkasına ismini yazdıracağım sırf ekstra ücret alacaklar mı diye merak ettiğimden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt