Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların elinde stoper kalmadı. Yarısı sakat yarısı cezalı, cihat hoca tribünde olacak yok. Ben inanmıyorum Akhisar'ın puan alabileceğine. 15. dakika 0-2 olur bile.

Belli olmaz Başakşehir deplasmanlarda takılabiliyor. Akhisar iyi savunma yaparsa ben beraberlik alabilirler diyorum.

Başakşehir yaşlı takım. Bu takımı iyi terletirlerse istediğini alır Akhisar.

Başakşehir in kritik maçları :

Kayseri deplasmanı

Antalya deplasmanı

Sivas deplasmanı

Beşiktaş deplasmanı

Konyaspor maçı - Aykut Kocaman otobüs çeker ;):cigara:

Galatasaray deplasmanı

Hesaplarima gore sampiyonluk sansimizi yitirmis bulunmaktayiz. Sene sonu tablo su sekilde olur:

1. Medipol Istanbul Basaksehir Futbol Kulubu - 71 pts.
2. Galatasaray Spor Kulubu - 65 pts.

Hesaplarima gore sampiyonluk sansimizi yitirmis bulunmaktayiz. Sene sonu tablo su sekilde olur:

1. Medipol Istanbul Basaksehir Futbol Kulubu - 71 pts.
2. Galatasaray Spor Kulubu - 65 pts.

Antalya Sivas ve Beşiktaş deplasmanlarında kayıp bekliyorum Başakşehir den.

Son haftalarda panik olurlar. Bu panik havası Beşiktaş ta da var.

Aykut Kocaman ın Konya sı ile de oynayacaklar.

Biz ekstra iş yapıp Fener i Kadıköy de yenmeliyiz.

Antalya Sivas ve Beşiktaş deplasmanlarında kayıp bekliyorum Başakşehir den.

Son haftalarda panik olurlar. Bu panik havası Beşiktaş ta da var.

Aykut Kocaman ın Konya sı ile de oynayacaklar.

Biz ekstra iş yapıp Fener i Kadıköy de yenmeliyiz.

Kadikoy'de kazanirsak sampiyon oluruz

72 ye 69 hesapladim bende
Malatya ve Bjk deplasmanlari muhim
Puan kaybetmeleri lazim

Malatya'ya yenilirler Besiktas'i yenerler

En önemli maçlarımız. Mutlaka kazanmalıyız.

İçerde Trabzon 3 puan

Dışarıda Fenerbahçe 3 puan

İçerde Başakşehir 3 puan

Dışarıda Erzurum 3 puan

Dışarıda Konya 3 puan

Dışarıda Bursa 3 puan

İçerde Beşiktaş 3 puan

Bunlar zor maçlar. Bunları kayıpsız geçersek Başakşehir in maçlarına bakmaya gerek yok şampiyonluk için.

Takım hücum organizasyonlarında batırıyor. Feghouli ve Mariano dışındaki adamların pas tercihleri çok kötü. Bugün Mariano da oyundan çıkınca takım iyice hücum anlamında çöktü. Belhanda bir doğru hareket yapsa, iki tane yanlış yapıyor. Onyekuru kapalı savunmalara karşı etkisiz. Etkili olabilmesi için boş alan bulması gerekiyor. Kostas için henüz bir şeyler söylemek erken. Orta sahada Fernando ve N'Diaye bu sezon genel anlamda vasat oynuyorlar. N'Diaye geçen sezonki gibi topla etkili çıkışlar yapmıyor, daha az sorumluluk alıyor. Fernando'nun da iyice ağırlaştığını söyleyebiliriz. Hamlelerinde geç kalıyor ve bence bu nedenle bu sezon çok fazla kart gördü. Önümüzdeki sezon merkeze daha genç ve dinamik bir ön libero almamız şart. Oyun görüşü yüksek, mücadeleci bir 8 numara da bulabilirsek ne ala.

Onyekuru yerine sol açık ta Belhanda olmaz mı ?

Bu adam Nice te sol açık ta görev aldı. Daha önce Sneijder de sol açık oynamıştı.

Sol açık Belhanda ortada Feghouli sağ açığa da Yunus u atarsak daha etkili oluruz.

Onyekuru yerine sol açık ta Belhanda olmaz mı ?

Bu adam Nice te sol açık ta görev aldı. Daha önce Sneijder de sol açık oynamıştı.

Sol açık Belhanda ortada Feghouli sağ açığa da Yunus u atarsak daha etkili oluruz.

Keşke Emre Akbaba sakat olmasaydı. Belhanda'ya daha fazla katlanmak zorunda kalmazdık. Yunus bence de daha fazla şans bulmalı. Feghouli'yle iyi anlaşacağını düşünüyorum. Belhanda yerine ben Onyekuru'yu tercih ederim. En azından şut tehdidi var, gol pozisyonuna girip atabiliyor. Belhanda illaki oynatılacaksa merkez orta sahada oynamalı. Hatta bir maç Donk ve Belhanda yan yana oynatılabilir.

Keşke Emre Akbaba sakat olmasaydı. Belhanda'ya daha fazla katlanmak zorunda kalmazdık. Yunus bence de daha fazla şans bulmalı. Feghouli'yle iyi anlaşacağını düşünüyorum. Belhanda yerine ben Onyekuru'yu tercih ederim. En azından şut tehdidi var, gol pozisyonuna girip atabiliyor. Belhanda illaki oynatılacaksa merkez orta sahada oynamalı. Hatta bir maç Donk ve Belhanda yan yana oynatılabilir.

Onyekuru takım oyununda yok. Kapalı savunmalara karşı çok etkisiz. Sadece boş alanda iş yapıyor.

Bunun için sol açıkta Belhanda olabilir diyorum. Ara paslarıyla birçok etkili atak yapabiliriz.

Takım oyunu için olması gereken Onyekuru kulübeye Belhanda sol açığa

Feghouli göbeğe Yunus u da sağ açığa atarsak daha iyi bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum :unsure:

gs.webp

Terim out
Belhanda out

Bu ikisi yerine herhangi iki kişi gelse bugünden kötü duruma düşmeyiz.
Aksini iddaa eden futboldan anlamıyordur.

Bir deplasman maçına bakıyor havamızın inmesi.

- Orta saha rezalet
- Hücum planı diye bir şey yok
- Ayağa pasla çıkayım derken rakip sert oynayınca karşılık veremiyorsun çünkü tempo sıfır

Bizim tarafımızda durum ilk yarıyla aynı. Bir de rakip tarafı var. Alanya'yla hakem el ele verip maçın içine etmeye yemin etmişler resmen. Bu kadar futbolun dışına çıkan, oynatmamaktan başka amacı olmayan bir takım gördüğümü hatırlamıyorum. Sadece ilk yarıda 20'ye yakın faul yaptı herifler böyle futbol olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt