Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dyp3r6gX0AAUhbV

Ohooo site güzel olmuş çok beğendim. Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar arkadaşlar ;):love:

Hıncal Uluç: "Başakşehir'in 8 puan fark yapacak bir oyunu yok. Top oynamayı unuttular. Galatasaray kendine gelirse Başakşehir'den puan alacak takım çok..."

:asd::D

Takımımızla da adı anılan Trezeguet: "Hiçbir oyuncuyu satmayacağız dediniz sonra Diagne'nin transferine izin verdiniz. Benim transferimi neden engellediniz? Transferimi gerçekleştirmek için ben de mi rakibe tükürüp ceza alsaydım?"

(Ajansspor)

Başakşehir tabi ki takılacak. En az 12-15 puan kayıp yaparlar da bizim bu durumda maksimum 4-7 puan aralığında puan bırakmamız gerekiyor.

Fb , Bursa , Konya bu 3 maçta puan kaybı olası bu maçlar dışında full çeksek 33 puan eder 2 puan çıkarsak 35 eder başak 27 de kalmalı bu da 9 galibiyet 5 yenilgiye eşit ha gidip Bursa'da maçı alırız belki ama o zaman başka yerde takılırız gibi 71 i geçmemiz bana baya zor geliyor onun için başağın puan kaybetmesi bizim maç almamızdan çok daha önemli.

Whoscored verilerine göre Belhanda haftanın 11 inde. Bu adamı bir biz mi beğenmiyoruz ? :unsure:;):asd:

40919

Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde vergi kaçırdığı iddiasıyla yargılanan Jose Mourinho, 1 yıl hapis ve 2 milyon euro para cezasına çarptırıldı. Mourinho, iki yıldan az ceza aldığı için İspanya kanunları gereği cezaevine girmeyecek. :unsure:

Ronaldo, Juventus'a gelmesi için James Rodriguez'i ikna etmeye çalışıyor. (Tuttomercato)

Eğer gördüklerim shop değilse bazı taraftarlar luyindamaya dmden trabzon maçında agresif oyna yazmış. Kırmızı kart var seçeneğine net basın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt