- 5 Eylül 2014
- 84.979
- 70.929
- 4.513
en az 7 ile çıkarızEkli dosyayı görüntüle 42184
fener-konya-rize(okan buruk)
şu 3 deplasmandan toplamda 3 puan çıkarabilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en az 7 ile çıkarızEkli dosyayı görüntüle 42184
fener-konya-rize(okan buruk)
şu 3 deplasmandan toplamda 3 puan çıkarabilir miyiz
Benfica deplasmaninda kazaniyordu bu takim az kalsin...o maclara kadar dahada oturmus olur bazi seyleren az 7 ile çıkarız
inşen az 7 ile çıkarız
Once yedirdi, sonra guzel attiMessi Sevilla maçında atığı golü izleyin....
Müthiş gol
Sözümü dinleyip ikinci devre başlar başlamaz golünü yazdıNewcastle takımında rondon,devre arasında net gusül abdesti alması gereken bir kişilik.
Ben böyle bir şey görmedim
Erzurna
Bursa
Konya
Fb
4 kritik maçımız var
70 şampiyon yapar mı emin değilim başşak 22 puan almalı kalan 12 maçta bu da 7 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi demek
hadi bize ve fbye yenildi , 2 yenilgi daha lazım biraz zor gibi.
6 galibiyet 4 beraberlik 2 yenilgi alsa?
70 yetmez en az 72-73 almalıyız. Toplam 5-6 puan kaybedebiliriz. Onu da şimdi değil en az 5-6 hafta sonra kaybetmeliyiz.
Erzurum'a falan puan verecek durumda değiliz maalesef.
Akhisarspor
BB Erzurumspor (D)
Antalyaspor
Bursaspor (D)
Yeni Malatyaspor
Şu 5 maçta 13 puan gelirse 71'in üstüne çıkıp 72-73 görme ihtimalimiz oluşur.
15 gelmezse olmaz.
15 gelmezse olmaz.
28. haftada Fenerbahçe maçı noktalandığında 6/6 yaptığımızda matematiksel olarak şampiyon olacak bir konumdaysak puan kaybetmeyiz o noktadan sonra.
Saydığım 5 maçtan 13 gelirse puanımız 55 ediyor.Fener'e yenilsek,sonra da 6/6 yapsak al sana 73 puan.
6 da 6 yaptırmazlar bu sene orada. Rize köpek gibi oynayacak şartlar ne olursa olsun. İkincisi de Beşiktaş ve Başak maçlarında operasyon devam edecek bana göre. Hakemi de yenmek gerekebilir.
Biz Fener maçına kadar hepsini kazanıp oraya 57 ile gitmeliyiz. Fener maçında 1 puan alıp sonrasında da kalan 6 maçta ise 16 puan hedef olmalı. 72-73 de yetmeyecek anlaşıldı. Her türlü saha içi dışı önlem alınıyor.
74 ve üstünü zorlamalıyız. Mümkün olsa da 12 maçı da alabilsek keşke.