Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isimlere Muslera, Linnes ve formu dusen ve yaslanan Nagatomo da eklenebilir.
Muslera 'nın uzun zamandır performansından memmun değilim bunu da sıklıkla dile getiriyorum aslında sorsan Muslera 'nın kendisi bile itiraf eder bunu ama bir şekilde isminin hatırına bu takımda sözleşmesinin sonuna kadar kalacağını düşünüyorum takımın kaptanını göndermek çok kolay olmaz.

Linnes 'de bilmiyorum ama Fatih Terim çok beğenmiyor sanırım sene sonunda sözleşmesi uzatılmazsa şaşırmam

Nagatomo 'ya gelince tüm gücünü Asya Kupasında mı harcadı ne yaptı bilmiyorum ama turnuvadan dönen Nagatomo bizim bildiğimiz Nagatomo değil inşallah bir an önce toparlar ona çok ihtiyacımız var

17 mart-7 nisan arasi mac yokmus oha lan bu surece kadar basaksehirin puanlar kaybetmesi ve bizim minimum hasarla gelmemiz gerekiyor.

dinlenmiş gidecegiz 3 atarız. ama farklı bi oyun şablonu lazım bu maç için bence . 3 1 4 2 falan olabilir

3-1-5-1 olur. Linnes ve Nagatomo'nun tüm kanadı boylu boyunca tek başına kullanması gerekecek hem ileride hem geride.

____________________Muslera

____Luyindama_____Donk______Marcao

____________________Ndiaye

Linnes___Feghouli__Selçuk___Belhanda___Nagatomo

___________________Mitroglou

Son düzenleme:
Diagne yetmedi bir de Trezeguet kazigini yiyelim, alistik nasilsa.

Alismis kudurmustan beterdir.

3-1-5-1 olur

___________________Muslera

___________________Ndiaye

Linnes___Selçuk__Feghouli___Belhanda___Nagatomo

__________________Mitroglou
frankurttan gördüm hocam dedigim taktigi 3 1 4 2 jovic ve heller oynuyor baya gol buluolar 4 0 falan bitiyor maçları bizdede diagne ve mitro ilerde oynar

3-1-5-1 olur. Linnes ve Nagatomo'nun tüm kanadı boylu boyunca tek başına kullanması gerekecek hem ileride hem geride.

____________________Muslera

____________________Ndiaye

Linnes___Feghouli__Selçuk___Belhanda___Nagatomo

___________________Mitroglou
Şöyle şeyler denemek lazım bana göre de. Ama bu sistemde forvet çok yalnız kalır 3-5-2 daha iyi ama işte onun için de tamamlayıcı forvet yok bizde anasını satayım

Sag kanada Skov ya da Skov Olsen'i almaya kalksak kac para isterler acaba
Robert Skov 8-9 milyona, Andreas Skov Olsen ise 6-7 milyona alinabilir bence.

Kopehagen'in rekor satislari:

42439

Nordsjaelland'in rekor satislari:

42436

o değilde belhanda tam bi serseri topcu marianoya nasıl kızdı dün top atmıyorsun diye :D

Pahaliymis Haraslin'e yonelek o halde

Trezeguet de pahali Allah kahretsin nereden bulacagiz kanatlari orta sahayi sag beki offff

belhanda 9 a gise feghouli 6 ya gitse fernando 5 e gitse 20 milyona kurarız takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt