Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pahaliymis Haraslin'e yonelek o halde

Trezeguet de pahali Allah kahretsin nereden bulacagiz kanatlari orta sahayi sag beki offff
Sag bek

resized_eeb75-cb437f6adaglis.jpg

Kanat

0_JS52408803.jpg

Ikisinin de sozlesmesi sezon sonu bitiyor.

Douglas sivas'da iyi bir sezon geciriyor. Markovic konusuna gelince, daha 24 yasinda, sezon oncesi iyi bir kamp gecirirse benfica gunlerine geri donebilir. Bu riske girilmeye deger.

Sivas'i takip ediyorum, savunma olarak cok zayif ve garip pas hatalari yapabiliyor. Yasi da malum. Cok daha iyisi bulunur

Markovic bitik

Sivas'i takip ediyorum, savunma olarak cok zayif ve garip pas hatalari yapabiliyor. Yasi da malum. Cok daha iyisi bulunur

Markovic bitik
Brezilyali beklerin cogu savunma olarak zayif zaten. Sattigin kadar alabilirsin varken sozlesmesi bitecek olan oyunculara yonelmekte fayda var. Mariano'dan gelen parayi da baska mevki icin kullanirsin. Ya da iskandinav ulkelerinden scout transferi yapacaksin.

Brezilyali beklerin cogu savunma olarak zayif zaten. Sattigin kadar alabilirsin varken sozlesmesi bitecek olan oyunculara yonelmekte fayda var. Mariano'dan gelen parayi da baska mevki icin kullanirsin. Ya da iskandinav ulkelerinden scout transferi yapacaksin.

Iyi bir sag bek bulurlar ben eminim, zor olan sol bek bulmak

Başakşehir'in fikstürü bence bizden zor.

Hatta en kolay maçları Fener ile diyebilirim.

Bizim kazanmamız bence süreci belirleyecek. Aramızdaki maça kadar indirirsek 3 puana bu işi bitiririz biz.

Ama şöyle bir risk var bizim için: nasıl ki bundan sonra herhangi bir haftada farkı 3'e düşürmemiz onları panikletip belki de bizim maça gelmeden öne geçmemizi mümkün kılabilirse, bizim puan kaybedip onların kazanarak farkı 8 veya üstüne çıakracağı herhangi bir hafta da bizi kırabilir.

Ondan sonra herşey bizim için daha zor olur.

BJK'nin ikincilik ihtimalini de en azından bugün bir beraberlikle bırakmasını istemeliyiz.

Yoksa kırıldığımız anda bir anda 3. sırada bulabiliriz kendimizi.

markovic 20 yildir futbol oynuyor hala 24 yasinda mi lan oha benjamin button musun bilader

Markovic'i Fener'de iken de beğenmezdim ama potansiyeli yüksek bir adamdı, sakatlık durumu çok kötü belliki silindi gitti.

Bugün derbi de bize gösterdi ki bek olayı çok mühim.

Ama daha da mühimi sistemsel olarak saha içinde 3-4-3 oynayabilecek formata uygun oyuncularla bulunmak.

Bizim stoperlerimiz bu işin kralını yaparlar bana göre.

Seneye planlamayı 3-4-3 üzerine yapsak iyi olur

Yazın takımın çok değişmesini istemiyorum. Her sene 5 oyuncu gidip 5 tane gelirse homojen bir kültür yerleştirmeniz çok güç olur. Şu an en elzem pozisyonlar sol kanat ve ön libero görünüyor. Özellikle ön libero kaliteli biri olmalı. Geçiştirmelik oyuncularla gelecek yıl Avrupa'da yine elek olmaktan kurtulamayız. Hatta Melo ayarında bir adamın arkasına en azından zor zamanda ayakta kalabilecek bir yerli alternatif lazım. Sol kanat ise şovmenden ziyade daha oyun içi pasa katılabilen, orta yeteneği kuvvetli, Riera tarzı oyuncu olmalı. Elimizde 2 nokta santrafor var, ayaklarına attığımız top 5 değil. Bir de kurban olayım şu takıma frikik, korner kullanabilen oyuncu kazandırın. Her frikiğin Selçuk'un olmadığı ortamda dağa taşa gidebileceğini bilmekten, merkezdeki frikiklerde rahatça gol yapılabilecekken el mecbur ceza sahasına şişirme görmekten ciğerim söndü. Galatasaray ayarında takımın her şeyden önce duran topta tehlike yaratabilen, kornerlerde kafaya top indirebilen net bir 10 numarası olmalı.

Orta sahayi tüm degistmezsen, 2. olursan SL ön elemesini gecemezsin. Orda Benfica/Porto, Ajax/PSV, ZSKA/Zenit ve Donezk/Kiev bekliyor bizi. Ölmüs orta sahayla onlara karsi oynarsak baya zor eleriz ordan bir takimi (bence hepsi bizi eler simdirki orta sahayla cikarsak).

En önemlisi birde transferleri erkenden bitirmek. Eleme maclari augustosun basinda oluyor. Ilk mactan en az 2-2,5 hafta önce ilk on bire yapilacak transferler bence bitmeli

Stoperlerimiz gibi iki tane ortasahamız olsaydı her maç arkamıza yaslanır izlerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt