Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu işte yazmayacaktın. Üyeler şimdi haaa 3 kere yaparsam ayda ancak şutlanıyorum diye ona göre ayarı çeker kendisine:)

12 ay x 2 = 24.

Oh mis gibi. Yılda 24 kere hakkına sahip misal parator demeye bir üyenin.
Onu da düşündük elbette :) sadece 3 kere değil 1 ayda daha fazlada otomatik atıyor sistem ayarla hepsi puanlara göre.Ayrıca manuel cezalar devam ediyor.

Biri gitti Fiorentina 4m ye alıp kulübüne geri kiraladı. Adı Symon Zurkowski.

Diğeri Sebastian Syzmanski. Ben Polonya ligini incelerken hiç bir istatistiki veri de çok iyi konumda olduğunu görmedim. Video'lara bakınca yetenekli diyorsun evet ama Gol, Canadian Classification ,Pas isabet yüzdesi, Koşu mesafesi, Tackle hiçbirinde öne çıkmamış henüz, ama çok genç tabi bunu gözardı etmemek lazım. Polonya dışında özellikle Slovakya ve Çekya'da enteresan oyuncular var. Scout ekibi umarım buralara da göz gezdiriyordur.

Bunların dışında Polonya'dan kanatlar için Framkowski(ABD'ye gitmiş.) ile Haraslin'in adı bizimle geçti.
hocam bu elemanlar değil ama bahsettigim milliyet haberiydi buldum Goralski ve romanczuk donk ve ndiayenin yerine düşünülüyor yazıyordu

@sedatbesen: Marcao sezon sonu +15 milyon Euroya Ispanya’ya gidebilir. Bu +10 milyon Euro net kar demektir ki muazzam bir is olur. Maalesef mevcut finansal durum, ulkemizdeki kriz, ticarilesen futbol dunyasinda basarili oyunculari elimizde tutmak hem kolay degil hem de mantikli degil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Deniz Türüç'ü alırsak iyi olur Sinan'dan iyi oynar....ayrıca ortaları falan iyi bizim artık oyuna katkı verecek oyunculara ihtiyacımız var,Sinan,Onyekuru falan bunlar bireysel skorlarına oynuyor resmen

Bu yabanci kurali belli olmadan hicbir halt edemeyiz. Adamakilli kadro yapilanmasi bile yapamiyoruz

sinan semih ömer çalık mugdat erenden kurtuluyoruz

belhanda mariano fernando banko gider

diagne ve feghouli de güzel teklifler gelirse yollanır

Nereye yazsam bilemedim buraya yazayım.

Eskiden tribünden yuhalamalar olurdu ama bu takım üst üste çok maç kaybettiğinde ya da mücadele etmediğini görünce olurdu bu.

Şimdi 15 maç üst üste kazanalım, 16. da geriye düştüğümüz an futbolcular yuhalanacak gibi geliyor. Taraftar itici güç olmalı futbolcusuna destek çıkmalı diyoruz ama takımımızı yuhalamak takımı nasıl motive edecek bilmiyorum. Akhisar maçında bile tüm stat Henry'i yuhaliyor. Elinden geleni yaptı Henry o maçta halbuki ama direk izin vermedi.

Keşke tribünler yuhalayacak değil de futbolcusunu motive edecek taraftarlarla dolsa artık. Geriye düşüyoruz rakibi isliklayan yok. Nerede eski taraftarlar.

10 milyona satmazlar. +15 milyonluk teklif gelirse ama, hocaya ve scout ekipine sorurular, satarsak yerini daha ucuz biriyle doldurabilirmisiniz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt