Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.157
- 10.142
- 1.088
Fernando nedir Tank, pardon Donk reis varken?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çörçili niye masa altından içersin aga boş yere gizeme ne gerek varertemin içtiği rakıdan ziyade çörçile daha çok benziyo
ne bileyim didi midi reklamı yapıyolardı bi ara ondan falandır belki bilmiomÇörçili niye masa altından içersin aga boş yere gizeme ne gerek var![]()
Aziz başkanın dediği gibi masa altına koyuyolar viskileri çekip çekip yorum yapıyorlarne bileyim didi midi reklamı yapıyolardı bi ara ondan falandır belki bilmiom
rasim hayvan gibi içiyodu XDAziz başkanın dediği gibi masa altına koyuyolar viskileri çekip çekip yorum yapıyorlar![]()
https://t.co/voFt3qBTKAIlk TS maçını tek basina da verdi, birde okadar maç sıfır katkı Casper ModeBelhanda olmasaydı coktan havlu atmıştık adam tek başına trabzon kasımpaşa ve erzurımda maçı kurtardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rasim neden aauuuvv diye bağırıyordurasim hayvan gibi içiyodu XD
herif canlı yayına mit dosyası çıkardı bi şey olmadı boşnak saksosu dedi yediler adamı şaka gibi vallaRasim neden aauuuvv diye bağırıyordu) çekip çekip içi yanıyordu
![]()
Herrera ile ilgilenen takimlari gorunce bize gelme ihtimali yok. Savanier konusuna gelince, bu oyuncuyu bir cok uye yazip duruyor, kendisini izleyen oldu mu? Nimes'in maclarini izleyen var mi? Yoksa daha cok istatistik ve yorumlara gore mi yaziliyor?Sene sonu Herrera ve Savanier'i alıp yıllar sonra kalitemize yakışır teknik ve pasör orta saha kurmalıyız.
Yedekleri de Donk olur.
Belhanda gibi isikrarsız kafasına göre oynayan oyuncular ile bir yere varamazsın.
Herrera ile ilgilenen takimlari gorunce bize gelme ihtimali yok. Savanier konusuna gelince, bu oyuncuyu bir cok uye yazip duruyor, kendisini izleyen oldu mu? Nimes'in maclarini izleyen var mi? Yoksa daha cok istatistik ve yorumlara gore mi yaziliyor?
En fazla maç özetlerini izlemiştir herkes.
Benim referansım scout ekibi tarafından önerilmesi. Fazlasını yapmadım. Ama aldırdıkları yabancıların%70'inden verim aldık.
Herrera keşke olsa isteği zaten. 2009'da Selçuk ve Hamit'i, 2011'de Podolski'yi de çok istemiştim sonradan formamızı giydiler. Bu da o tarz bir istek. Cuk oturur transferi olur.
zaten adamın kafadan sorunu vardı şuan şaşırtıyor beni 2. yarı en iyi maçlarını oynuyor geldiginden beri ama yazın gitmesini ilk isteyeceklerimden.Ilk TS maçını tek basina da verdi, birde okadar maç sıfır katkı Casper Mode