Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadro artık

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Linnes
Feghouli-Donk-Ndiaye-Belhanda
Akbaba-Diagne

olmalı. Akbaba mixer, Diagne pivot, Donk 6.

Tabi beni ilgilendirmez istediği yerde içebilir ama dönek, yalancı, ikiyüzlü olmamak kaydıyla. Kameralara Allah Allah kendi aralarında yallah yallah olmaz

Sene sonu Herrera ve Savanier'i alıp yıllar sonra kalitemize yakışır teknik ve pasör orta saha kurmalıyız.

Yedekleri de Donk olur.

Belhanda gibi isikrarsız kafasına göre oynayan oyuncular ile bir yere varamazsın.

Sene sonu Herrera ve Savanier'i alıp yıllar sonra kalitemize yakışır teknik ve pasör orta saha kurmalıyız.

Yedekleri de Donk olur.

Belhanda gibi isikrarsız kafasına göre oynayan oyuncular ile bir yere varamazsın.
Herrera ile ilgilenen takimlari gorunce bize gelme ihtimali yok. Savanier konusuna gelince, bu oyuncuyu bir cok uye yazip duruyor, kendisini izleyen oldu mu? Nimes'in maclarini izleyen var mi? Yoksa daha cok istatistik ve yorumlara gore mi yaziliyor?

Herrera ile ilgilenen takimlari gorunce bize gelme ihtimali yok. Savanier konusuna gelince, bu oyuncuyu bir cok uye yazip duruyor, kendisini izleyen oldu mu? Nimes'in maclarini izleyen var mi? Yoksa daha cok istatistik ve yorumlara gore mi yaziliyor?

En fazla maç özetlerini izlemiştir herkes.

Benim referansım scout ekibi tarafından önerilmesi. Fazlasını yapmadım. Ama aldırdıkları yabancıların%70'inden verim aldık.

Herrera keşke olsa isteği zaten. 2009'da Selçuk ve Hamit'i, 2011'de Podolski'yi de çok istemiştim sonradan formamızı giydiler. Bu da o tarz bir istek. Cuk oturur transferi olur.

En fazla maç özetlerini izlemiştir herkes.

Benim referansım scout ekibi tarafından önerilmesi. Fazlasını yapmadım. Ama aldırdıkları yabancıların%70'inden verim aldık.

Herrera keşke olsa isteği zaten. 2009'da Selçuk ve Hamit'i, 2011'de Podolski'yi de çok istemiştim sonradan formamızı giydiler. Bu da o tarz bir istek. Cuk oturur transferi olur.

kralpay herrerayi bize yedirmezler, akilli yonetim simdiden baglardi onu on protokol imzalardi. Vidayi orman oyle yapmisti

bu ankaragücündeki pazdan mütiş stoper bide bedavaya almışlar adama hayran kaldım her topa dokunuyor savaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt