Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2006 yılındaki şampiyonluk gerçekten mucizevi bir şampiyonluktu. Son hafta olup bitenlerden dolayı değil de bizim o mütevazi kadro ile yarışın için de kalıp ipi göğüslememiz mucizeydi.

Belhanda, Feghouli, Falcao, Diagne... Bu futbolcu müsveddeleri ile mi şampiyonluğa oynayacaklarmış. Dünya cayır cayır yansa 5 karış otu yanmaz bu adamların.

Anlaşılan o ki Hoca'da yönetimdeki 3 silahşörlerin değirmenine su taşıyor, bir nev'i D'artagnan olmuş.

Yonetim en kisa zamanda defolup gider.

Yeni yonetim ve yeni oyuncular gelene kadar hoca Feghouli , Belhanda, Babel ve Arda ile aynen devam eder.

2021 yilinda yeni yonetimle saglam transferler yapip sampiyon oluruz.

Sinir krizleri ile geçirilen bir gün. Yapacağınız iş batsın lan. Beine boş yere gömülen bin lira daha. En azindan hızlı bir kanat adi Sani duyulmamış et yiyen kara bir orta saha çok şey mi istedik puh Allah belanızı versin.

@Can Karabacak

23658.webp

Yillik ucretleri de istedigimiz seviyeye cekemedik o kotu oldu

Fatih hoca da aptal değil mi kadro yeterliyken transfer istiyor ? inanmayın yav şu haberlere.

Rodop Twitterde görmüstür bittigini ve ondan atmistir o tweeti. Bildigi bir bok yok alkolik dedenin.

OFFICIAL: Fiorentina have signed Argentine defender Lucas Martínez Quarta from River Plate for €6m.

Vay be FM'de herzaman alirdim , ucuza gitmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt