Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon 2005-2006 ya benzedi sonu da aynı olur inşallah diyecem de o zaman inanmış canını dişine takan motivasyonu üst düzeyde bir oyuncu grubu ve gerets vardı bu sezon onu göremiyorum gösterirler umarım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hep aynı film.
2 sene sonra Falcao , Feghouli , Babel sözleşmesi biter.
Kadroyu full değiştirip, yüksek bonservis bayılıp , yeni feghouli , belhandalar buluruz.

Tek şansımız, diğerlerinin de eksiklerini tamamlayamamış olması ve Fenerbahçe'nin de gereğinden fazla transfer yapması.

eger değerlendirse hoca güzel katki alacak ama sarachhi ve omarla falan oynarlar mazallah etkili olurlar onlarla da hocanin kafasi karisir

Ozornwafor için lisans cıktı mi ya. Çıktıysa kullanmak lazım o herifi 3lu defans için bir deneme lazım olması önde oynat.

Ayrıca linnes artık bek yerine kanat veya orta saha oynatılmadı. Dikine yazdıracak oyuncuya ihtiyacımız var. Kerem, ali, atay kim varsa oynat hoca sana laf edene ilk ben karşı geleceğim.
Bu forumda en kral terimci olacağım.
Ama sen feghouli, belhanda, babel kim varsa bu led heriflwre daha forma verme.
BU sene bu lalelerle bok olacağına gençlerden ikisi tutar avrupalı görür senenin transfer parası çıkar. Bu heriflwre senede daha boktan bir duruma duseriz

Ozorn Ali Yavuz Kerem Sekidika
Hepsinden yararlanmamız lazım artık. Şimdikilerden kötü oynamazlar

Kanat icin sekidika,kerem ve ali yavuz var diyebiliriz artık.

Taylan,etebo,emre kilinc,sekidika ,ali yavuz ve falcaoyu bi denemek lazım

ft'nin bir şampiyonlukla veda etmesini isterdim açıkçası. o kariyere üzücü veda yakışmayacak ama maalesef bu sene takım rezil olacağı için başarısız bir biçimde ayrılacak. hayat işte.

Transfer olmasada olur ama nasil olur?
Babel - Yedek forvet
Arda - Yedek ortasaha
Feghouli - Yedek
Belhanda - Performansa gore yedek/ilk 11
Falcao - Performansa gore yedek/ilk 11
Diagne - Performansa gore yedek/ilk 11

Bekledigim Kadro :

Fatih /Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Saracci

Etebo - Taylan - Atalay/Akbaba

Kerem - Falcao/Ali - Emre K.

Fatih

Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi

Taylan

Sekidika - Etebo - Emre.K - Kerem

Babel

Feghouli, Belhanda ve Falcao copleri devre arasi transfer donemine kadar alternatif olarak kullanilmali.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt