Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sedikida konyaya gitmedimi

@TransferWeb1: ÖZEL HABER / Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'den özür diledi.
Hatta yönetim, Fatih Terim'den kendilerine karşı açıklamalarda eleştiri yapılmaması için ricada bulundu. Ffp sorunları yüzünden transferlerin gerçekleşmediğini ve Ocak ayı için çalışmalara başlayacağını söyledi,

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski FT olsa bunları ters yatırıp, sıyırır ve taraftarın önüne atardı.

ali koç resmen yönetimleri tokatladı cok akıllı herif limettless falan şimdi showunu yapıyor

Kesinlikle transfer yapılmaması art niyet başka açıklaması asla olamaz belli ki birilerinin önü açılıyor.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih-Omar-Luyindama-marcao-Saracchi-Etebo-Bartuğ(Atalay)-Taylan-Ali-Emre-Falcao tarzı bir kadroyla maça çıkana kadar ben de bu takımı eğer izlersem , cümle alem sevsin beni , içimden geçsin.

Benim kabullenemedigim nokta salak yerine konmak yoksa transfer hiç de olmayabilirdi ama sağlıklı iletişim olsaydı biz de bu günlere kadar salak gibi beklemeseydik fred rakıtic nainggolan isimleri çıkarken çıkacaksın basının karşısına arkadaşlar durum böyleyken böyle diyeceksin biz bu adamları alamayız hatta muhtemelen kimseyi alamayız ama kadromuza hocamıza vs.. güveniyoruz desen biz kendimizi salak hissetmezdik en azından

18 tane transfer yapmış salaklar onlara verdigin paraya 5 tane adam al üst düzey al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt