Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali ye helal olsun kim ne derse desin hem mustafa cengiz çapsızına hem ahmet nur çebi çapsızına hem ali ağaoglu çapsızına yönetim dersi verdi bu dönem çatır çatır limit felan tanımadan kim gerekiyorsa aldı

Neyse ben kaçar artık.Ocak yada yaz transfer dönemimde görüşürüz.

Neyse bunlar kufur etmeye bile deymez. Bu seneyi pas gececegiz yapacak bisey yok. Bari gencler oynasada piyasa yapsalar biraz

Screenshot_20201005-191254_Gallery.webp

Şu adam gibi adam tayfa gelip albayraklar defolup gitsinler

Beşiktaş, yeni transfer Ghezzal'ın evraklarını TFF'ye motosiklet ile ulaştırdı.

1601914433322.webp

Allahtan tek dilegim bize ne yaşattiysaniz 2 katini size yaşatsin. Insallah tez zamanda def olup gidersiniz, Dursundan beter olur gidisiniz ve ondan dahada beter durumda anilirsiniz

Ali ye helal olsun kim ne derse desin hem mustafa cengiz çapsızına hem ahmet nur çebi çapsızına hem ali ağaoglu çapsızına yönetim dersi verdi bu dönem çatır çatır limit felan tanımadan kim gerekiyorsa aldı
ahmet ağaoğlu kendi çapında iyi işler yapıyor, bjk nin zaten parası yok ona rağmen transfer yaptılar. ligin açık ara en beceriksiz yönetimi bizim

Arda-Babel-Feghouli-Belhanda-Diagne-Falcao gibi ismi var cismi sifir adamlari israrla sahaya suren bir teknik adama transfer yapmak bu kulubun parasini carcur etmektir. Yonetimi tebrik ediyorum bu konuda. Ama onlarinda Fatih Terim gibi bu kulubun yakasindan dusme vakti geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt