Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Bu kadar transferi bende beklemiyordum.
süp0er
Adamlar dalga geçer gibi transfer yapıyor.
Limiti takan yok lan.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süp0er
Deniz Türüç, Başakşehir’i takibe aldı.
Medipol Başakşehir, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Giuliano'yu kadrosuna kattı.
hani bittiydi transfer donemi
Adamlar deniz çöpünü bile kakaladı akbile.Medipol Başakşehir, daha önce Fenerbahçe forması da giyen Giuliano'yu kadrosuna kattı.
hani bittiydi transfer donemi
Kim var kiBosta yerlileri filan alabiliyormuyuz saat 23:59a kadar
Adamlar dalga geçer gibi transfer yapıyor.
Limiti takan yok lan.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
niye ocakta ffp yok mu.eğer ocakta yapabiliyorsanız şimdi niye yapmadınız ozaman, yazın transfer yapmak ocaktan daha basit üstelik. hayatları yalan, beceriksiz rezilleriz diyemiyorlar.@TransferWeb1: ÖZEL HABER / Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'den özür diledi.
Hatta yönetim, Fatih Terim'den kendilerine karşı açıklamalarda eleştiri yapılmaması için ricada bulundu. Ffp sorunları yüzünden transferlerin gerçekleşmediğini ve Ocak ayı için çalışmalara başlayacağını söyledi,
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim bu beceriksizler en azından buna ses çikarsınlar.Ceza almayacağımı bilsem ben de takmam. Geçen sene de aşmışlardı limiti ne oldu geçen seneki cezalar?
Yalan işte yakan, oyalıyorlar şerefsizler.niye ocakta ffp yok mu.eğer ocakta yapabiliyorsanız şimdi niye yapmadınız ozaman, yazın transfer yapmak ocaktan daha basit üstelik. hayatları yalan, beceriksiz rezilleriz diyemiyorlar.