Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan'ı savunmaya çektiği bir maç hatırlıyorum; Son dakikada 2 gol yiyip berabere kaldığımız Ankaragücü maçı.

Güzel fanteziydi.

Yaninda Luyindama ve Marcao olursa belki ise yarar. Donk gibi bitik adami görmeyi istemiyorum artik. Normalde herhalde onu oynatir ve Ömer yerine Taylan orta sahaya gecer.

Kongrede neden imza toplanmıyor bu yönde harekete geçilemez mi?

Dün akşamki Belhanda performansındansa sakat Emre A. yı tercih ederim. Insallah milli maç arasından sonra oynayamaya baslar. Ve bir mucize olup bir daha sakatlanmaz.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Akbaba sağlamken de ayakta duramıyordu gol atması taraftarı yanıltmıştı çok bir şey beklemeyin ondan, hele de sakatlıktan dönen halinden. Belhanda kat kat daha iyi maalesef

niye taktın la o çocuğa. Herkes altyapıya yabancı getirip deniyor bize özgü birşey değil
hangisine üstat mukairu mu? hep böyle düşünüyodum ya onun için
dsa.webp

Sağolun Sayın Cengiz, Günay ve Albayrak

Milletin oyuncağı olduk

Biri yazmış hoşuma gitti.Bir tarafta Ali Koç,diğer tarafta şirketine otobüs alırken bile kolumani aracı olarak kullanan A.Albayrak.Yani olay bu kadar basit .

Atalaylı kadro kuranlar editlesin hemen. Çocuk Adana'ya gitmiş

Kongrede neden imza toplanmıyor bu yönde harekete geçilemez mi?
Dernekler toplantı yapamaz çalışamaz pandemide ki zaten normal görev süresi bitiyor bu sezon erken seçimin manası yok. Zaten ibra desen edilmedi ve onlarca dava var istinafta hatta alt mahkemelerde bunlar da yıllarca bitmez.

Mayıs sonunda şampiyon olursak kurtaracaklar durumu olamazsak zaten gidicilerdi kaybettikleri bir şey yok ezcümle mantıklı bir hareket tarzı. Seyirci yok genel kurul yok hatta aylarca adliyeler bile yoktu. Para ihtiyacı da yapılandırma 10 yıla yayılınca 250 trilyon daha alınarak atlatıldı. Transfer olmamasının sebebi de maaşları zamanında ödeyebilmek.

Telles, Çalık paraları da buna kullanılacak üstat...

Fener böyle masraflı, adeta atılan son kurşun şeklinde kurulan kadroyla da şampiyon olamazsa... vay koçun haline

En azindan tempo yapar kosarlar. Arda feg babel belhanda cagne falcao gibi yurumezler
Aynen renktaş.

Ben bıktım durarak oynanan futboldan, depar atamayan kanattan, şut çekemeyen ve ayakta duramayan forvetten, tonla pas hatası yapan orta sahadan, kafasını yere eğip koşan oyuncudan.

En azından çabalar gençler.

Oğulcan ile Ali Yavuz dönüşümlu oynar.

Altyapıdan da bie kaç oyuncu monte etsek tamamdır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt