- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.906
- 5.488
Emre kilinc 10 numarada oynar de mi lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav kes uza sen düsseldorfu izle f95 mi neydibelhanda ile he xd . o kanser oynadigi sürece son 2 hafta gibi mala baglariz.
oynarda kanat kim olacakEmre kilinc 10 numarada oynar de mi lan
önemlisine de laf söyletmiyoryav kes uza sen düsseldorfu izle f95 mi neydi
Iste sekidika ve ali yavuzu milli arada hazirlik maci yaparsak gormek lazim.daha önce eyupsporla falan mac yapiyodu hoca eylulde bile ara oldu mu...amrabat ve melo mac temposu kazansin diye yapmistik mesela 2012 eylulde.Simdi de oyunculari gormek isteroynarda kanat kim olacak
La videosunu bile izlemedim gelirse izlerim dedim gelmediya şu kanat oyuncusu bulgar oblomov mu ne vardı o geliyor denmişti o da mı yalan oldu
Cok iyi kadro lig icin,arda haric tabiFatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan
Emre K. Emre A. Arda
Falcao
bu ne lan
Eteboyla taylan muhtemelen maç sonu tekerlekli sandalyeyle soyunma odsdına giderFatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan
Emre K. Emre A. Arda
Falcao
bu ne lan
izle o halde hemen üstad belki sebebi budurLa videosunu bile izlemedim gelirse izlerim dedim gelmedi
niye son senem? geçen sene bu zamanlarda forumu bıraktım diyip gitmiştin sözünde durmayıp döndün bana boş yapmaönemlisine de laf söyletmiyorGS ile son senen, tadini cikar
Sure bulamayacak bi oyuncu icin musleraya lisans cikarmadik
cici babanla yol alirsin iste ne güzelniye son senem? geçen sene bu zamanlarda forumu bıraktım diyip gitmiştin sözünde durmayıp döndün bana boş yapma
Sure bulamayacak bi oyuncu icin musleraya lisans cikarmadik