Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Bruma çıkabiliyorsa neden alınmıyor abi acı çekiyorum artık lanet olsun ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk mactan da extrayi kaybetmeyelimbaşakşehir deplasmanı ekstra sayılır. senelerdir kazanamıyorduk ve kötü başlasalar da üstlerde yer alacak bir takım. k.paşa'da ise o avantajı yedik. genel tabloda çok da kötü sayılmaz.
eğer kadro ümit vaat etseydi şu anki konumumuz kesinlikle kötü değildi. ama ümit yok.
Her şey hocaya bağlı. Sonuna kadar uğraşır Feg için ama Alanya ve sonraki maç kayıp olursa radikal kararlar alabilir, kazandığı sürece devam eder. Belhanda kesilir ama Arda ve Feg zor kesilir.

Takıma bile alınmamalıydı.
Arda'nın tekrar formayı giymesine mi , banko 11 oynamasına mı kaptan olarak sahaya çıkmasına mı üzüleyim şaşıyorum bazen
tekrar formayı giymesine niye knk
Arda'nın tekrar formayı giymesine mi , banko 11 oynamasına mı kaptan olarak sahaya çıkmasına mı üzüleyim şaşıyorum bazen
Yaw iste kac defa dedim. Rangers macina Cagne, Kasimpasa macina Falcao ile devam edecektik. Falcao o golu atardi da koca 90 dakikada 1 posizyon varKasimpasa iyi takim yalniz,yenilgi normal de diagne bey o golu atmaliydi
erken gol rakibi dağıtırYaw iste kac defa dedim. Rangers macina Cagne, Kasimpasa macina Falcao ile devam edecektik. Falcao o golu atardi da koca 90 dakikada 1 posizyon var
Ilk mactan da extrayi kaybetmeyelim
Takıma bile alınmamalıydı.
Yaw, gecen sene Babel geldiginde Onyekuru'nun yedegi olur diye dusundum, bu sene Arda geldiginde yine Onyekuru'nun veya baskasinin yedegi olur dedim ama O da ilk 11 basliyor. Allah benim belami vermis
Iyi de devami geldi mi? Yine pozisyon buldun mu?erken gol rakibi dağıtır
gol olmadı ki gelsinIyi de devami geldi mi? Yine pozisyon buldun mu?
Karakterinden yaptıklarından bağımsız başımaza gelecekleri bildiğim için gelmesini istemiyordum. 6 7 maç oldu emre daha kendi kanadında oynamadı var mı ötesi?tekrar formayı giymesine niye knk