Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma çıkabiliyorsa neden alınmıyor abi acı çekiyorum artık lanet olsun ya

başakşehir deplasmanı ekstra sayılır. senelerdir kazanamıyorduk ve kötü başlasalar da üstlerde yer alacak bir takım. k.paşa'da ise o avantajı yedik. genel tabloda çok da kötü sayılmaz.

eğer kadro ümit vaat etseydi şu anki konumumuz kesinlikle kötü değildi. ama ümit yok.
Ilk mactan da extrayi kaybetmeyelim

Arda turan hala klas ama top ayagina gelince yeni gelin gibi heycan yapyo pasam,ulan sen gotunle bile adam çalımlarsın bu neyin heycani stresi anlamadim hala

Her şey hocaya bağlı. Sonuna kadar uğraşır Feg için ama Alanya ve sonraki maç kayıp olursa radikal kararlar alabilir, kazandığı sürece devam eder. Belhanda kesilir ama Arda ve Feg zor kesilir.
:crushed:
Arda'nın tekrar formayı giymesine mi , banko 11 oynamasına mı kaptan olarak sahaya çıkmasına mı üzüleyim şaşıyorum bazen

:crushed:
Arda'nın tekrar formayı giymesine mi , banko 11 oynamasına mı kaptan olarak sahaya çıkmasına mı üzüleyim şaşıyorum bazen
Yaw, gecen sene Babel geldiginde Onyekuru'nun yedegi olur diye dusundum, bu sene Arda geldiginde yine Onyekuru'nun veya baskasinin yedegi olur dedim ama O da ilk 11 basliyor. Allah benim belami vermis :)

Transfer donemi sona erdi. Ne orta saha geldi ne de kanat oyuncusu

35C7E42A-1FAD-4D40-86CB-E360A385773B.webp

Icimizdeki zehri akittik da hocanin yapacaklari kaldi geriye.hazirlik maci ayarlamali.keremi,ogulcani gormek icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt