Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Muslera'ya da lisans çıkarttı. TFF'ye verilecek listede bir yabancı dışarıda kalacak.

48 saat içerisinde TFF'ye nihai liste verilmek zorunda. 48 saat içinde bir yabancı oyuncumuz transferin açık olduğu bir lige gidebilir.

Ben F5 kadrosunu yüceltmedim ki? Senin bu kadron bu kadar çok ve sıkışık takvimdeki maç temposunu kaldıramaz. Bunun sakatlığı var kart cezalısı olacak edecek. 2006'da bu kadar maç yapıyorduk sanki Sergen.

Ayrıca 2006 demişsin ama açıp sen bakmamışsın bile. Ben sana kısaca özet geçeyim.
Necati 18 gol
Ümit Karan 16 gol
İlic 12 gol(Bizde değil 12, 6 gol atacak orta saha yok)
H.Şükür 10 gol
Hasan Kabze 6 gol

İlici sayarsan 62 gol saymazsan 50 gol. Evet 4 forvetten tam 50 gol. Senin tüm hücum hattın bu sezon değil 50 tane 30 tane atsa zaten potaya girersin bir şekilde. Bizde Diagne-Falcao kaç atar? Bak 2006'daki 4 forvet 50 tane gol atmış. İlici saymıyorum bile. Bizde bu sene kim atacak Sergen ilic gibi 12 tane?
34 mac yaptik 2006 da.kuapada da ileri gittik-,zorlu fener maclari oynadik.istatistige gerek yok o sezon ezberimde benim.hasan sas 17 asist yapti mesela.bunu herkes bilmez. 2012 de de 40 mac yaptik ve kadro genis degildi yine.Fatih hoca sekidikayi,ali yavuzu,keremi vs yok saymazsa ,hele bi d3 kazanirsa zaten cok iyi.olur.ayrica sen iyi beslersen falcao,diagne,babel atacak golleri tabiki.gazisehir.macindan sinra falcao kraldi.simdi cop oldu,diagne cop oldu .bu yanlis bi dusunce.ikisi de iyi forvet,atttikca kendilerine gelcekler.1-2 poziyin kacirdilar diye gomemem.

Fatih hoca keremi,sekidikayi vs yok saydiysa sizde maclik performansa gore diagneyi,falcaoyu yok sayiyosunuz.bu adamlar yarin golleri siralarsa tekrar bi konusalim.

34 mac yaptik 2006 da.kuapada da ileri gittik-,zorlu fener maclari oynadik.istatistige gerek yok o sezon ezberimde benim.hasan sas 17 asist yapti mesela.bunu herkes bilmez. 2012 de de 40 mac yaptik ve kadro genis degildi yine.Fatih hoca sekidikayi,ali yavuzu,keremi vs yok saymazsa ,hele bi d3 kazanirsa zaten cok iyi.olur.ayrica sen iyi beslersen falcao,diagne,babel atacak golleri tabiki.gazisehir.macindan sinra falcao kraldi.simdi cop oldu,diagne cop oldu .bu yanlis bi dusunce.ikisi de iyi forvet,atttikca kendilerine gelcekler.1-2 poziyin kacirdilar diye gomemem.
Falcao geldimi atar ama diagne icin aynısını söyleyemem. Aşırı hantal ayrıca ne top kovalıyor ne de duracağı yeri biliyor. Çok iyi futbolcu olsaydı belçika gibi ligde samatta gibi gol kralı olurdu. Burda belçika liginde gol atmayani dövuyolar diyenler vardı samatta icin.

Ya zaten topu onlara adam akıllı getirebilsek atarlar. Biz çok kopuk oynuyoruz. Orta saha gümrüksüz sınır kapısı gibi geç geçebildiğin kadar. Kanatlar desen yavaş bitmiş doymuş oyuncular. Bu çocuklar yetersiz demekki oynatmıyor hoca demek istiyorum çünkü bilerek oynatmadığını da düşünmüyorum. İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum kazanırsak sadece Ali'yi kazanırız o kadar.

Falcao geldimi atar ama diagne icin aynısını söyleyemem. Aşırı hantal ayrıca ne top kovalıyor ne de duracağı yeri biliyor. Çok iyi futbolcu olsaydı belçika gibi ligde samatta gibi gol kralı olurdu. Burda belçika liginde gol atmayani dövuyolar diyenler vardı samatta icin.
O dangalak gitti bir penaltı olayından kadro dışı kaldı yoksa yine 10-15 atardı orda

agresif tavırlar sergileyip klasını konuşturuyorsun yine kıral
Bende engelli arkadaslara bile yorum yapiyorum ya.aslinda yonetime cok kizginim,agresifligim ordan kaynakli ama fb kadrosu ve fatih hoca hakkindaki düşüncelerim net..
Ya zaten topu onlara adam akıllı getirebilsek atarlar. Biz çok kopuk oynuyoruz. Orta saha gümrüksüz sınır kapısı gibi geç geçebildiğin kadar. Kanatlar desen yavaş bitmiş doymuş oyuncular. Bu çocuklar yetersiz demekki oynatmıyor hoca demek istiyorum çünkü bilerek oynatmadığını da düşünmüyorum. İnşallah dediğin gibi olur ama sanmıyorum kazanırsak sadece Ali'yi kazanırız o kadar.
sarachinin yoklugu cok etkiledi.biz sarachhi ve omar uzerinden oynamalıyız oyunu.emre akbaba pandemiden sonraki maclarda sürekli saraciyle paslasti ve iyi anlstilar bikac kere.siimdi emre ve sarachi donunce bunların etkinliğini konuscaak herkes ama belli biseydi biraz dikkat etselerdi uyumlarına

O dangalak gitti bir penaltı olayından kadro dışı kaldı yoksa yine 10-15 atardı orda
Bilmiyorum abi ama ben hiç beğenmiyorum diagneyi son maçta da kalitesini belli etti bu sene bizde attığı golleri de 3. sınıf bi fovet de çok rahat atabilir diye dusunuyorum. Forvet dediğin kasımpaşa maçında o topu her türlü atar ve diagne böyle pozisyonları ilk defa kaçırmıyor

Bilmiyorum abi ama ben hiç beğenmiyorum diagneyi son maçta da kalitesini belli etti bu sene bizde attığı golleri de 3. sınıf bi fovet de çok rahat atabilir diye dusunuyorum. Forvet dediğin kasımpaşa maçında o topu her türlü atar ve diagne böyle pozisyonları ilk defa kaçırmıyor
La zaten ligde golü yok ki :D Bakü'ye gol atsa ne olur atmasa ne olur. L

Bu sene Biz forvetlerden de çok cekicez gibi geliyor bana. Inşallah cekmeyiz
Ocakta ne olur bilmem. Zaten yönetim ve taraftar şunu unutuyor. Ocakta eskiden 15 gün kamp vardı vs oyuncular dinleniyordu yeni gelenler bir nebze şehre ve tesise adapte olmaya başlıyordu fakat bu sene ocakta arada yok. Ocakta bir adam getirsen 3 gün sonra hemen maça çıkarman gerekecek ki bu da mümkün değil. Ee ne anladım ben ocaktan.

Dediğin konuda ocağa kadar çekeceğimizden eminim.Ocakta bakarsın 2'side gider 2 farklı adam gelir hiç belli olmaz. Ama varsayalım yine kimse gelmedi vs. Bu forvetler bize çektirir evet. İkisi toplam 25 tane atsın ben başarı sayarım.

Transferin son gunu diye cenem acildi.normalde mac haftasi cok az girerim foruma,mactan önce ve mac esnasinda zaten forumda olmam.sadece mactan sonra damlarim.bozbaykus fener dosyasini da kapattim artik kendi adima,bi daha yorumda bulnmayacagim bu kadro konusunda.olan olmus,giren fenere girecek oyuncu tutmazsa,ben buna bakarim,eglencemi beklerim ama fatih terimli Galatasarayi da ne kadar eksik ve yokluk icinde olursa olsun kucumsemem.havalaninca Galatasaray cakar sana demis civciv ridvan.ona gore.iyi geceler

Ocakta ne olur bilmem. Zaten yönetim ve taraftar şunu unutuyor. Ocakta eskiden 15 gün kamp vardı vs oyuncular dinleniyordu yeni gelenler bir nebze şehre ve tesise adapte olmaya başlıyordu fakat bu sene ocakta arada yok. Ocakta bir adam getirsen 3 gün sonra hemen maça çıkarman gerekecek ki bu da mümkün değil. Ee ne anladım ben ocaktan.

Dediğin konuda ocağa kadar çekeceğimizden eminim.Ocakta bakarsın 2'side gider 2 farklı adam gelir hiç belli olmaz. Ama varsayalım yine kimse gelmedi vs. Bu forvetler bize çektirir evet. İkisi toplam 25 tane atsın ben başarı sayarım.
Cok ümitsizsin abi,umitsiz olma.alanya maciyla beraber bi bakalim sonrasina ne olacak 😊

terim inş eski haline döner falcao feg belhanda kendine gelir ocağa kadar bi şekil gideriz yapcak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt