Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
cikmicakmisMuslera lisans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cikmicakmisMuslera lisans
Çıktıcikmicakmis
bizimle ilgili ağzımdan tek laf çıktı mıO cop defansa 90 dk. da 1.5 gol pozisyonu bulan takimimizin ileri elemanlarının da cop oldugunu kabul etmemiz gerekir o vakit.
Ali yavuz gitmedi.fener kadrosu kuruyosan Gs gundeminden de haberdar ol biraz.Eleştirir tabi,3 11 diyosun.2 11 de yetersiz.aldiklari oyuncularin çoğu vasat.4-5 kaliteli adam var,bunlardan biri perotti ama o da sakat.yerde cubuk kraker gorup gorup aldilar.biz kendi kadromuza da bakariz,fatih terim gene yaratir eder götürürüz ligi bi sekilde ocaga kadar.iyi forumlarrakibi elestirecegine, bana falcaodan, cagneden yolladigin ali yavuz adem büyükten haber ver, kim gol atacak bizde??
Bok gibi ya,caner de kotu oynuyo kac maçtırfbnin defansının çöp olduğunu kabul edelim
Her duran top ve orta gol olacak diye garanti mi verdiler,fener hic gol yemeyecek miFenere o çöp bu çöp diye diye şampiyon yapıcaz adamları. Alanyadan başka sampiyonlukta fenere diş gecirecek takim yok. Fener iyi fln değil ama duran toplardan ve kanat ataklarindan her türlü gol atacağı belli ve bu goller şampiyonluğu belirleyecek
agresif tavırlar sergileyip klasını konuşturuyorsun yine kıralAli yavuz gitmedi.fener kadrosu kuruyosan Gs gundeminden de haberdar ol biraz.
cadiz adam'midir?Bundan boyle benimle birlikte Cadiz takımını desteklemenizi temenni ediyorum. Ben başladım ve cok memnunum.
Yönetim, futbolcu, taraftar, sampiyonsun Cadiz insallah! @Can Karabacak @Emrah Duvar
forvette forvetler oynarsa forvetler gol atmaya başlarFeghouli yerine kerem belhanda yerine sikidika oynarsa forvetler gol atmaya başlar
Sergen seni severim ama bu orta saha ile değil Ocak Aralığa kadar götüremezsin. Milli takım arası olmasa Kasıma kadar bile götüremezsin. Biraz gerçekci olmak lazım. F.Terim'i babam gibi severim ama bir bok yaratacağı yok. Senin alt yapıdaki çocuklara bile şans verilmiyor kartondan orta saha mı yapıp oynatıcaz?Ali yavuz gitmedi.fener kadrosu kuruyosan Gs gundeminden de haberdar ol biraz.Eleştirir tabi,3 11 diyosun.2 11 de yetersiz.aldiklari oyuncularin çoğu vasat.4-5 kaliteli adam var,bunlardan biri perotti ama o da sakat.yerde cubuk kraker gorup gorup aldilar.biz kendi kadromuza da bakariz,fatih terim gene yaratir eder götürürüz ligi bi sekilde ocaga kadar.iyi forumlar
cadiz adam'midir?
Selçuk , seri , lemina gitti tek etabo geldi , selçuga lisans çıkaralım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay be,9 kisilik hataya da cok pozisyona girdiler.rizeyi de hakemle yenmediler zaten.nee hirs ne hirs.neyse fb sampiyon,alanya sampuan diyelimbu kadro ligde rahat sampiyon olur, oyuncularinin hirsini görünce anlayabiliyorsun
öyle bişey yok tabi ama müdür biz 1 senede 1 tane yan topla 3 puan alamıyorken adamların yan toplardan atacağı goller bariz belli. bizde kaç tane orta açabilen adam var açıpta kac tane sonuca ulaşabilecek forvet var ? Duran toplar bazen kötü giden maçta 3 puanı alma sebebin olabilir ama bizde kötü futbolda onu becerebilecek ne orta var nede onu gole cevirebilecek forvet varHer duran top ve orta gol olacak diye garanti mi verdiler,fener hic gol yemeyecek mi