Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler kulup yönetmeyi falan bilmiyorlar. Rennes bile son günde sağ açığını satıp gidip yeni sağ açık almış

Fener bu kadar şişik kadro kurmak yerine Samatta gibi kaliteli oyuncular alsa daha iyi kadroları olurdu. Yeni gelen her oyuncuyu abartma huyu var ülkede aldıkları oyuncuların çoğu soru işareti vasat oyunculardan oluşuyor. Nani li Rvp li kadro bundan çok daha iyiydi.
rakibi elestirecegine, bana falcaodan, cagneden yolladigin ali yavuz adem büyükten haber ver, kim gol atacak bizde??

rakibi elestirecegine, bana falcaodan, cagneden yolladigin ali yavuz adem büyükten haber ver, kim gol atacak bizde??
Diagne ile Falcao nun yürüyecek hali yok. Bizimkiler iyi demedim. Fener kadrosu abartılıyor aldıkları oyuncuların çoğu vasat oyuncular dedim.

Diagne ile Falcao nun yürüyecek hali yok. Bizimkiler iyi demedim. Fener kadrosu abartılıyor aldıkları oyuncuların çoğu vasat oyuncular dedim.
yav birak rakibi feneri falan onlar beni ilgilendirmez öyle yada böyle kadrolari genis rotasyona müsayit, bizde golü kim atacak??? hala cvp alamadim?

Vasat masat. Keşke bizimkiler de 3-5 bişey alsaydı da bizde vasat veya değil yorumu yapabilseydik. Ortada yorum yapabileceğimiz adam da yok

Bu şartlarda da alt yapıdan sivrilip 1 tane bak çok değil 1 tane rotasyondan bile girip süre alacak oyuncu çıkmıyorsa,mayıs ayında direk dozerlerle Florya alt yapı binalarını yıkar geçer hiç değilse yeni A takım sahaları yapardım

Ee TFF'de 15 yabancımız gözüküyor ulan gider şimdi bunlar bide ceza yer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt