Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
herkes yapıyor belhanda esprisini bende yapayım dedimsergenin yorumunu gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkes yapıyor belhanda esprisini bende yapayım dedimsergenin yorumunu gördüm
rakibi elestirecegine, bana falcaodan, cagneden yolladigin ali yavuz adem büyükten haber ver, kim gol atacak bizde??Fener bu kadar şişik kadro kurmak yerine Samatta gibi kaliteli oyuncular alsa daha iyi kadroları olurdu. Yeni gelen her oyuncuyu abartma huyu var ülkede aldıkları oyuncuların çoğu soru işareti vasat oyunculardan oluşuyor. Nani li Rvp li kadro bundan çok daha iyiydi.
Neden Cadiz?Bundan boyle benimle birlikte Cadiz takımını desteklemenizi temenni ediyorum. Ben başladım ve cok memnunum.
Yönetim, futbolcu, taraftar, sampiyonsun Cadiz insallah! @Can Karabacak @Emrah Duvar
Bizimde Defans hariç heryerinfbnin defansının çöp olduğunu kabul edelim
bunlarda bi javier acuna vardı fmciler bilir...Bundan boyle benimle birlikte Cadiz takımını desteklemenizi temenni ediyorum. Ben başladım ve cok memnunum.
Yönetim, futbolcu, taraftar, sampiyonsun Cadiz insallah! @Can Karabacak @Emrah Duvar

bunlarda bi javier acuna vardı fmciler bilir...![]()
sarı lacivert oldugu için mi demiştin abi neydi@Can Karabacak bunun cevabini verecektir! Ozel bir mevzu!

Diagne ile Falcao nun yürüyecek hali yok. Bizimkiler iyi demedim. Fener kadrosu abartılıyor aldıkları oyuncuların çoğu vasat oyuncular dedim.rakibi elestirecegine, bana falcaodan, cagneden yolladigin ali yavuz adem büyükten haber ver, kim gol atacak bizde??
sarı lacivert oldugu için mi demiştin abi neydi![]()
yav birak rakibi feneri falan onlar beni ilgilendirmez öyle yada böyle kadrolari genis rotasyona müsayit, bizde golü kim atacak??? hala cvp alamadim?Diagne ile Falcao nun yürüyecek hali yok. Bizimkiler iyi demedim. Fener kadrosu abartılıyor aldıkları oyuncuların çoğu vasat oyuncular dedim.
Vasat masat. Keşke bizimkiler de 3-5 bişey alsaydı da bizde vasat veya değil yorumu yapabilseydik. Ortada yorum yapabileceğimiz adam da yokDiagne ile Falcao nun yürüyecek hali yok. Bizimkiler iyi demedim. Fener kadrosu abartılıyor aldıkları oyuncuların çoğu vasat oyuncular dedim.
fbnin defansının çöp olduğunu kabul edelim