Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avro 9.15 iken nasıl alıyor antep mirallası falan

altay
gg tiss lem can
gust ozn
valen sosa pero
sama

haru
sang aziz sad nov
tolg mhy
thia pesk rodr
cisse

laaaannn 3 takim bile cikarirsin, gelde sövme yönetime.

Westerloya kiralamistik oynamadan geri geldi. A takim seviyesinden uzakti zaten o cocuk. 1.ligde zor oynar
onun içinde insanlar baya sitem ediyordu oynamalı artık diye. o yorumlar üstüne westerloda oynamaması üzücü olmuş.
bugün gssözlükte gördüm de recep hakkında westerlo hocasının yorumu baya kötü olmuş. hadi bizde haksızlık torpil çalıştırılmıyolar vs diyelim orada da mı öyle diye düşünüyor insan.
onca gencin arasından yere sağlam basan bi ali yavuz birde şu cemil mi celil mi ne vardı onu gördüm. geri kalanları hep tüy sıklet çıktı maalsef

altay
gg tiss lem can
gust ozn
valen sosa pero
sama

haru
sang aziz sad nov
tolg mhy
thia pesk rodr
cisse

laaaannn 3 takim bile cikarirsin, gelde sövme yönetime.

Bu seneki transferlerinden Samatta dışında hiçbiri iyi transfer değil bence. Acayip para harcadılar ve o harcadıkları parayı bir taraflarında patlatma şansını umarım bu transfer dönemiyle kaçırmamışızdır.

onun içinde insanlar baya sitem ediyordu oynamalı artık diye. o yorumlar üstüne westerloda oynamaması üzücü olmuş.
bugün gssözlükte gördüm de recep hakkında westerlo hocasının yorumu baya kötü olmuş. hadi bizde haksızlık torpil çalıştırılmıyolar vs diyelim orada da mı öyle diye düşünüyor insan.
onca gencin arasından yere sağlam basan bi ali yavuz birde şu cemil mi celil mi ne vardı onu gördüm. geri kalanları hep tüy sıklet çıktı maalsef

:D

Bizdeyken de öyleydi ama herkes tifil oldugu icin siritmiyordu. Futbolu bilmiyordu her yerden sut cekmeye calisiyordu . Ayrica bence genetik olarak zaten futbola yatkin bir vucudu yoktu sasirmadim o yuzden.

Celil Yukseli adanaspora sattik bu sene taraftarlari memnun.

Bu bizim Ozornla Sekidika'nın lisansları var mı oynamaya?

@fatihterim 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 aşkom baksana bana aşkom😍😍😍😍

cj.gif

Fener bu kadar şişik kadro kurmak yerine Samatta gibi kaliteli oyuncular alsa daha iyi kadroları olurdu. Yeni gelen her oyuncuyu abartma huyu var ülkede aldıkları oyuncuların çoğu soru işareti vasat oyunculardan oluşuyor. Nani li Rvp li kadro bundan çok daha iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt