Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Borçları vardı. Kampanya falan yaptılar bi araTransfer yasagi varmis galiba 1 yildir o yuzden genclerle cikmislar hep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borçları vardı. Kampanya falan yaptılar bi araTransfer yasagi varmis galiba 1 yildir o yuzden genclerle cikmislar hep
Westerloya kiralamistik oynamadan geri geldi. A takim seviyesinden uzakti zaten o cocuk. 1.ligde zor oynarrecep yurt dısında değilmiydi yav
Borçları vardı. Kampanya falan yaptılar bi ara
onun içinde insanlar baya sitem ediyordu oynamalı artık diye. o yorumlar üstüne westerloda oynamaması üzücü olmuş.Westerloya kiralamistik oynamadan geri geldi. A takim seviyesinden uzakti zaten o cocuk. 1.ligde zor oynar
altay
gg tiss lem can
gust ozn
valen sosa pero
sama
haru
sang aziz sad nov
tolg mhy
thia pesk rodr
cisse
laaaannn 3 takim bile cikarirsin, gelde sövme yönetime.
Ben açıkçası beğenmiyorum fenerin kadroyu ama lig şartlarında iyi tabikialtay
gg tiss lem can
gust ozn
valen sosa pero
sama
haru
sang aziz sad nov
tolg mhy
thia pesk rodr
cisse
laaaannn 3 takim bile cikarirsin, gelde sövme yönetime.
onun içinde insanlar baya sitem ediyordu oynamalı artık diye. o yorumlar üstüne westerloda oynamaması üzücü olmuş.
bugün gssözlükte gördüm de recep hakkında westerlo hocasının yorumu baya kötü olmuş. hadi bizde haksızlık torpil çalıştırılmıyolar vs diyelim orada da mı öyle diye düşünüyor insan.
onca gencin arasından yere sağlam basan bi ali yavuz birde şu cemil mi celil mi ne vardı onu gördüm. geri kalanları hep tüy sıklet çıktı maalsef
EvetBu bizim Ozornla Sekidika'nın lisansları var mı oynamaya?
bu kadro ligde rahat sampiyon olur, oyuncularinin hirsini görünce anlayabiliyorsunBen açıkçası beğenmiyorum fenerin kadroyu ama lig şartlarında iyi tabiki
belhanda mı sakatlandı
sergenin yorumunu gördümbelhanda mı sakatlandı