Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmem farkettiniz mi bizim Antep ve Başakşehir maçlarından sonra medyada bizim kadronun çok iyi olduğu ve yeterli olacağı şeklinde baya algı yapıldı ama fenere tam tersi hep transfer lazim, kadro yetersiz vs dediler bence bu bile etkili oldu.

Bunu yapan da gerizekali rodop, Uğur Karakullukçu, fenerli serdar ali falan.

ocak ayında aynı yönetim kalırsa yine transfer olmaz fatih hoca galatasarayı seviyorsa bu yönetimi göndermesi lazım polyanna gibi dolaştıkca taraftarda kredisi bitiyor.

Olan oldu arkadaşlar. Ocak ayına kadar kadro bu. Fatih hoca da gitmeyeceğini göre ilk devre neler yapabiliriz onu konuşmak lazım. Lige havlu atacak halimiz yok bence.

Acilen bir başlık açılmasını talep ediyorum.

Fatih Hoca kadro yapılanması diye

Hayalimdeki kadro

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Etebo Taylan
Oğulcan/Sekidika Belhanda EmreK./Kerem
Ali Yavuz/Diagne/Falcao

tabzonu merak ediyorum ben onlardan ne çıkacak bakalım

Fatih Terim'in bir lafıyla yönetim değişir. Bunu kendileri daha iyi biliyor. Mustafa Cengiz seçilmeden önce Tudor'la çalışan Dursun Özbek'i devirmek için Fatih Terim kozunu kullanmamış mıydı? Sonra seçimlerden hemen önce Dursun Özbek'in de Fatih Terim'i teknik direktörlüğe getirmesi kendi gotünü kurtarmaya yetmedi ama Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'le yola devam edeceğiz demesi kendisinin seçilmesini sağlamıştı. Şimdi Fatih Terim'i karşılarına alıyorlar ama bence çok yanlış yapıyorlar. Bu taraftar Fatih Terim mi Mustafa Cengiz mi deseler değil Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay harcamayacakları adam yok, kralını tanımaz. O yüzden Yönetime tavsiyem akıllı olsunlar, Fatih terim'i mutlu etsinler, Fatih Terim'in istediği oyuncuları alsınlar, Fatih Terim'e saygı duysunlar, Fatih Terim'e rahat ve huzurlu çalışabileceği bir ortam hazırlasınlar ve Fatih Terim'le olan ilişkilerini iyileştirsinler, iletişimlerini artırsınlar. Hayırlarına olur yoksa bir sonraki seçimden tezi yok derhal giderler. 2 sezon üst üste şampiyon yapan da Fatih Terim'dir bu sezon da takım şampiyon olacaksa bu Fatih Terim sayesinde olacaktır. Kendilerinin desteği bırak köstek olmaktan başka faydaları yok. Ekonomi de ekonomi diyorlar ama ekonomiyi bu duruma sokanlar yine kendileri. Gomis'e 300 bin euro zam yapmamak için 47 milyon euro harcadılar forvet transferlerine.

Fatih Terim'in bir lafıyla yönetim değişir. Bunu kendileri daha iyi biliyor. Mustafa Cengiz seçilmeden önce Tudor'la çalışan Dursun Özbek'i devirmek için Fatih Terim kozunu kullanmamış mıydı? Sonra seçimlerden hemen önce Dursun Özbek'in de Fatih Terim'i teknik direktörlüğe getirmesi kendi gotünü kurtarmaya yetmedi ama Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'le yola devam edeceğiz demesi kendisinin seçilmesini sağlamıştı. Şimdi Fatih Terim'i karşılarına alıyorlar ama bence çok yanlış yapıyorlar. Bu taraftar Fatih Terim mi Mustafa Cengiz mi deseler değil Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay harcamayacakları adam yok, kralını tanımaz. O yüzden Yönetime tavsiyem akıllı olsunlar, Fatih terim'i mutlu etsinler, Fatih Terim'in istediği oyuncuları alsınlar, Fatih Terim'e saygı duysunlar ve Fatih Terim'le olan ilişkilerini iyileştirsinler, iletişimlerini artırsınlar. Hayırlarına olur yoksa bir sonraki seçimden tezi yok derhal giderler. 2 sezon üst üste şampiyon yapan da Fatih Terim'dir bu sezon da takım şampiyon olacaksa Fatih Terim sayesindedir. Kendilerinin desteği bırak köstek olmaktan başka işleri yok.
terim daha gotu boklu topculara soz geciremiyor. yonetimi degistirecekmis.

Onu da şöyle anlatayım. Hoca şmpiyon olmak istiyor.

O da farkında Kerem, Ali, Sekidika oynasa değerlenirler, tecrübe kazanırlar belki iyi futbol da oynarlar ama bunlar seni şampiyon yapamaz. Rotasyonda katkı alırsa Sinan gibi, öpüp başına koyar. Mesela niye Yasin yerine Sinan öncelikti geldkten sonra? Sinan sıkışan oyunu açabilecek adamdı.

Feghouli ise olur da form tutarsa sana maç kazandırır, şampiyon yapar. Bireysel öne çıkmalar olmadan şampiyon olamayacağını hoca da biliyor.

Ha bir taraftan belki sistem de oturtmak isteyebilit ama elde Hagi yok, Sneijder yok, Drogba yokki sırtını dayayasın.

Falcao var, dağ gibi. Yaslan be Halil İbrahim

Aptal herif.

Gürcan Bilgiç: "Emre Belözoğlu'nun 30 gollü santrforu sanırım Kemal Ademi. Ademi, her maç 40 orta atan bir takımda, Türkiye'nin Lewandowski'si olabilir." (Sabah)

Transfer yapilmayip aklimizla alay edilmesini geçtim bu basiretsiz yönetim umutlarimizi da aldi götürdü elimizden . Yinede Tek ümidim fatih hoca gençlerden 1 oyuncu cikarirsa ocak ayina kadar armamız yarista tutar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt