- 5 Eylül 2014
- 84.993
- 70.946
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşuldu mu bilmiyorum. Bugün bir haberde fb perotti ile maç başı anlaştı yazıldığını gördüm
Çok acayip ya
Adayı araplara 1 milyar euroya satalımŞu kulüp artık acilen gayrimenkul mü satıyor, arsa mı satıyor, villa mı kiralıyor ne yapıyorsa yapsın ve şu borçlar bitsin. Olmazsa da eldeki bütün mal varlıkları satılıp kulübün borcu kapatıyorsa kapatsın ve ondan sonra kalan borcu ile birlikte bir ihaleye girerek satılsın. Yeter artık.
Adanın imar falan durumları vardı. Yıkılmıştı o yüzden falan. Şu anda satabiliyor muyuz ki onu?Şu kulüp artık acilen gayrimenkul mü satıyor, arsa mı satıyor, villa mı kiralıyor ne yapıyorsa yapsın ve şu borçlar bitsin. Olmazsa da eldeki bütün mal varlıkları satılıp kulübün borcu kapatıyorsa kapatsın ve ondan sonra kalan borcu ile birlikte bir ihaleye girerek satılsın. Yeter artık.

hani açık konukonuyu kilitliyorum milli maç sonrası açılacak.
![]()
devre arası diye açtımhani açık konu

devre arası diye açtım![]()
www.instagram.com
De Boer mali ilk maçini kaybetti. Meksikalilar Hollandalilari top oynattirmadi
Milli takım genç aç oyuncularla bişeyler yapıyor. Fatih hocada bi ders çıkarır umarım. Hala arda, fegholi babel vs yaşlılardan bişeyler umuyor. Oynat hocam aliyavuzu, keremi gençleri. Taylan gibi onlarda çıkış yapar bakarsın.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi