Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
aga be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ülkenin en büyük sorunu bu, ben suçluyum demek acizlik sayılıyor herkes suçu başkasına atıyor herkes bir bahanenin akasına saklanıyor çünkü en kolayı bahane üretmek herkeste vardır bir tane bu futboldan günlük yaşantıya kadar hayatın her anı için geçerlirodop yine transfer yapılmamasını eski yönetime bağladı ama falcao babel ve diagne kontratlarına tek kelime etmedi.
35 yasindaki herifi napalim biz? Daha takimda Falcao, Babel, Feghouli, Arda gibi emekli olmus topcular duruyor.Lasse Schöne keske geldeydi.
aga be
35 yasindaki herifi napalim biz? Daha takimda Falcao, Babel, Feghouli, Arda gibi emekli olmus topcular duruyor.
Aslinda defansif orta saha sayilmaz ama ne demek istedigini anliyorum malum kimseyi alamadik orta sahaya Etebo haric. Bu oyun kurucu rolu ustleniyor, bizde gecen sezon Seri gibi. Yani o herkesin istedigi defansif orta saha asla degil demek istiyorum.Renktas hic kimseyi alamadik, Schöne zaten ucuz bir rakama Italiaya gitti orda sikintilar cikti ve lisansini cikartmadilar.
Rotasyona bile yeterdi simdi kaldik böyle .
Ben zaten 10 Gol 10 Assist yapsin demiyorum ama bu Adam Atiba gibi etki yapabilirdi sonucta defansiv ortasaha !
ayakstayken adi geciyodu lasse sonun35 yasindaki herifi napalim biz? Daha takimda Falcao, Babel, Feghouli, Arda gibi emekli olmus topcular duruyor.
Dogru. O zaman biraz daha iyi durumdaydi ve bir kac yas daha gencti.ayakstayken adi geciyodu lasse sonun
Aslinda defansif orta saha sayilmaz ama ne demek istedigini anliyorum malum kimseyi alamadik orta sahaya Etebo haric. Bu oyun kurucu rolu ustleniyor, bizde gecen sezon Seri gibi. Yani o herkesin istedigi defansif orta saha asla degil demek istiyorum.
Ahbap maçsız bugünlerde mizaha hız verelim diye düşünmekteyim.konuyu anında Antenize edecektir
Ahbap maçsız bugünlerde mizaha hız verelim diye düşünmekteyim.
orası ayrı tabiki adamlar müdahale etmek istememiştir kiralık +babel+falcao için 30 milyon euro para harcadık. Dışarıdan müdahale etsen 30 milyon euro zarar ettirmeye çalışan bile edemezsin.Saygı duyuyorum ama katılmıyorum.
geçen sene falcaoyu , babeli sürpriz bir el aldırmadı.
Orta saha 3 ' lüsünü seçerken ağırlık defansif yönleri ağır basan aynı tipe yakın adamları sürpriz bir el aldırmadı.
Geçen sene biz kendi ellerimizle bıraktık şampiyonluğu.
Desteklerim bu hamleni
Ocak transferi@gsarayruhu1905: BİLGİ: Transfer döneminde Galatasaray'ı takipten çıkaran Mario Lemina, yeniden Galatasaray'ı takibe aldı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi