Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daum: "Medya ve taraftar baskısı nedeniyle Türkiye'de bir yıl teknik direktörlük yapmak 7 yaşam yılına bedeldir.”

Daum: "Medya ve taraftar baskısı nedeniyle Türkiye'de bir yıl teknik direktörlük yapmak 7 yaşam yılına bedeldir.”
Medya ve taraftar baskısını abartmış bence. Dünyanın her yerinde az çok böyledir yine
Ha Türkiye'de 1 yıl yaşam 7 yıla bedel kısmına katılıyorum elbet

Altyapıyı geç ustat.Bizim altyapıdan daha bırak super ligi, bir alt lig topçusu bile çıkmıyor hemde senelerdir.İşte Ozan çıktı Arda çıktı.Onlar da bireysel diyelim.Anca scouting ve yerli gençleri yakalamak lazım.Uzgunum ama Fener altyapıda da bizim önumuze geçecek.Kurtuluş diye bir hesap var twitterda yazıyor işte tum ulkede olan genç yetenekleri toplamaya başlamışlar.Ha onlar oynatmayı beceremez o ayrı.

celil yüksel adanada oynuyor gittiğinden beri.

Arda çok farklıydı ya Manisa performansını geçiyorum 60'da oyuna girdiği Ankaraspor deplasmanından başlamak üzere oynadığı ilk dakikadan itibaren takımın, çoğu zaman da sahanın en iyi topçusu olduğu belli oluyordu. Bir de o dönem tanımıyorlardı çalım stilini her maç 3-4 kişinin arasından çıkardı ey gidi. Liverpool falan da dinlemiyordu.

Eskiden alt yapı oyuncularını baya yakından takip ederdim ama şu ankiler hakkında net bir fikrim yok, o kadar bilmiyorum. Çok yüksek potansiyelli olmasalar dahi insan şu Babel'den bile vasat olamazlar diye düşünüyor. Özellikle Ali Yavuz'un şu ana kadar süre bulamaması üzücü. Hani süper top oynasak zaten kimse talep etmez böyle bir şey ama bu şartlarda görmek istiyorum ben.

Kiralamaktan son anda vazgeçti Terim. Süre vermezsek yazık etmiş oluruz.
Geçen sene de 1.ligden takım istemişti Ergün hoca faktörüyle 2.lige yollamıştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt