Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek zamanında Cenk Ergün'ün aldığı oyunculardan sadece Fernando ve Gomis iyi çıktı. Belhanda, Feghouli, Maicon ve Mariano tam bir fiyasko.acaba tudor zamanında belhandanın altarnatifi kimdi . bildigim kadarıyla ilk sıradaymış belhanda listesinde.
Kanunen bana kimliğini ibraz etmek zorundasın
marianoyuda bozan feghouliydi üstad yoksa mütiş bekti bence adam hucuma gidiyor dönerken feg adam kovalamıyordu tek başına kalıyordu hep sağdaDursun Özbek zamanında Cenk Ergün'ün aldığı oyunculardan sadece Fernando ve Gomis iyi çıktı. Belhanda, Feghouli, Maicon ve Mariano tam bir fiyasko.
Yoo hadsiz her koyu taraftar demek lazım ben koyu radikal bir taraftarım Galatasarayı, meşrep hatta mezhep olarak görüyorum ama hiç hayalini bile kurmadım haddim değil çünküErden Timur - her koyu taraftar Baskan olmaya dusunur
Kabul etsen de etmesen de, istesen de istemesen de ya seve seve ya da bilmem neyle Belhanda'ya 1 yıl daha 3 küsür milyon euro, Babel ve Feghouli'ye ise 2 yıl daha 4 milyon euro parayı bayılacaksın. Bu adamların ellerinde sözleşme var ve 1 kuruş indirim yapmak zorunda değiller. En başta bu sözleşme ile bu paraları vermeyecektin. Bunda Babel dışında Mustafa Cengiz yönetiminin suçu yok. Belhanda ve Feghouli ile Dursun Özbek yönetimi sözleşme imzaladı. Şimdi asıl konu ya adamları küstüreceksin, futbol oynamadan bir köşeye çekilip paralarını almaya devam edecekler. Ya da adamları motive edeceksin, oynatacaksın ve geri kazanacaksın. Son iki şampiyonluğumuzda Belhanda ile Feghouli'nin katkıları yadsınamaz. Oyuncuyu küstürmek yerine kazanmayı tercih ederim. Belhanda, Feghouli ve Babel belki ilk 11 başlamayı hak etmiyor. Belki 90 dakika oynamayı da hak etmiyorlar ama en azından 2. yarılarda oyuna girerek bir 45 dakika yarım saat katkı sağlayabilecek düzeydeler. Yedek kalitemizi artırırlar. Takımdan gönderdiklerimizi kapıdan bacadan kovar gibi değil, ellerimizde güllerle uğurlamalıyız nasıl ki ilk geldiklerinde hava alanında karşılamaya gidiyorsak.
yayın yok sanırımhazırlık maçı hangi kanalda
saçmalık yayayın yok sanırım
Teskilati arayacagim o olacaksaçmalık ya
Büyük icraat