Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış transferde bu sezon yapılan en doğru iş Oghenekaro Etebo oldu kesinlikle. Her ne kadar Elabdellaoui, Arda Turan ve Emre Kılınç gibi isimler gelse de..
Etebo en cuk oturan isim oldu. Nijerya milli takımında Ndidi ile yakaladığı uyumu buradada Taylan ile yakaladı. Temposu, Kuvveti ve zekası çok iyi bir orta saha. Kante gibi.
IMG_xhuffx.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli ve belhandanin tam ucretleri odenmeli ve kadro disi bırakilmali ya da maclara yedek baslasinlar.ha paralarini alip adam olma gayesinde iseler hoca oynatabilir ama boyle olmaz.adamlar canları isteyince oynuyo.feghouli 7 aydır satışta

Mustafa Cengiz: "Bir an evvel mali genel kurul yapmak ve seçime gitmek istiyorum."

Ej5pzeJXkAAdHSS

Keske bu salagi biz alsaydik. Fernando’dan sonra orta sahaya ilac gibi gelirdi. Bir de bonservissiz geldi Bjk’ye. Yillik 1.5m kazanacak, profil ve maliyet olarak aradigimiz adamdi. 2 sezon net is yapar. Onunde Taylan ve Etebo ile birlikte enfes bir 3’lu olurdu. Brezilyali orta saha oyuncularindan zarar gelmez.

Karaktersiz falan ama iyi topcu. Belhanda ve Feghouli hem karaktersiz hem de bok gibi oynuyorlar.

Yusuf Erdoğan: "Gol pozisyonuna kadar çok yorulmuştum. Golden sonra kendimi atıp, stres boşalması yaşadım. Bir yanlış anlaşılma oldu. Türkiye'nin en büyük camialarından birine ve en büyük hocalarından birine karşı bunu yapma lüksümüz yok bizim." (TRT Spor)

Mali genel kurul ne zaman ? başkan bırakmak istediigne göre cok kötü günler bekliyor bizi özelliklede bu kurda.bu sene şamp olamassak dahada kötü olucak. devre arasında sözleşme fesihler gelmesi lazım yda satış
fesih bedelleri muhtemelen maaşlardan daha çok yük bindirir

belhanda nasıl para yüzünden oynamıyor yav

ilk 2 maç en iyilerden biriydi sonraki maçta da en kötü 5e girmezdi

adam bu zaten bazen oynuyor bazen oynamıyor her yıl aynı

ama parayla alakalı özel kötü oynadığı maç yok bence şu ana kadar

feg derseniz onda özel bir geberiklik var bu sene

her sene kötü başlardı da bu kadar değildi

Ali Naci her boku biliyor gibi attı ortaya bir şeyler. Hoca da moral bozukluğundan ayağının ucuyla oynayacak adamı sahaya atmaz. Hani iyi kötü tartışılır da hangi adam işini layığıyla yapmayan personelini sahada tutar, sosyopat mı bu adam. Kulüpten açıklama olmayınca böyle boş heriflerin ağzına da laf veriyorsun tabii. Ki açıklama yapılmıyorsa benim aklıma ilk Muslera, Marcao filan gelir, millet Feghouli-Belhanda diyor hemen. Sanki sırf gündem değiştirmek için Şükrü Hanedar'ı kovan yönetim bu heriflerden biri bu haltı yese ortaya atmayacak sanki.

Belhanda'nın iyi oynama nedeni transfer olmak istememesi. Çünkü 3.350'yi bırakıp gitmek istemiyor. Sözleşmedeki bir sürü bonus da cabası.
Kötü oynama nedeni de tamamen takımı sabote etmek amaçlı. Attığı ya da daha doğrusu atamadığı saçma sapan paslardan , koşma zahmetinde bile bulunmamasından bu anlaşılıyor.
Feg'in de artık kötü niyet taşıdığını düşünüyorum ama Belhanda'nın durumu uzun zamandır aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt