Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim bu falcao yu isteyen taraftarlar çok merak ediyorum. Bitik kronik rahatsızlıkları olan bu adamı istemek takıma hainliktir.
Falcao'yu en başından almak hataydı taraftarın gazıyla aldılar yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme şimdi gönder gönderebilirsen Değil Messi Ronaldo kim olursa olsun 30 yaş üzeri hiçbir oyuncuya bonservissiz olsa dahi böyle yüksek maaşlar vermemeliyiz hele imza parası hiç vermemeliyiz mümkünse 30 yaş üzeri hiç oyuncu alınmasın alınacak yabancılar Luyindama Marcao Saracchi örnekleri gibi 20-25 yaş aralığı ve maaşı ortalama 1 milyon Euro olan gelişime açık oyuncular olmalı.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eskiden futbol dediğimiz zaman ne kadar yetenekli adamı / usta ayaklı oyuncuyu sahada tutarsak o kadar iyi diye düşünülüyordu koskoca Barça İspanya gibi takımlar bile böyle oynuyordu yine aynı şekilde topa hükmetmek/pas kalitesini yüksek tutmakdı en önemli şey ama artık bu yerini fizik/kondisyonu yüksek takım olarak oynanan bir oyuna bıraktı Liverpool/Bayern gibi takımların temelde bu kadar başarılı olmaları bu yüzden

Bu bize ne zaman dank eder ne zaman bu yolda oluruz bilmiyorum ama koşan/fizik gücü yüksek takım olarak hareket eden oyuncu grubunu tutturamadığımız sürece ligimizde oyalanmaya mecburuz. Önümüzdeki yıllarda herhangi bir Türk takımının Avrupa'da başarılı olması imkansıza yakın

Orta saha

images

Biliyorum Burak Elmas’ı çok takip ediyordum severdim ben. Ama dediğim olaylar olunca artık ona da güvenim kalmadı.
Burak Elmas babası zenginlerden değil mi yaw? Ailesinin toptan gıda işi vardı aynı zamanda Faruk Süren in damadıdır, bu yüzden gündem de daha çok zaten

feg ve belhandayı kadro dışı bırakacaktık. transfer dönemi, babel fegin verdigi katkıyı verirdi. ardayıda belhandanın mevkide oynatırdn. solada gençleri koyardın yada emre kılınç oynardı.

takıma sahip cıkma zamanı

ali dürüst yönetimde oalcaksa burak elmas gelsin,tek basına yapamaz.yer bu taraftar onu.ayrıca erden timuru da almalı yönetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt