Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.242
- 39.994
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dosta korku dusmana guven veren bir ortasahaFifa 21 ratingleri beklediğim gibi.
Eteboyu göremedim bitek. 73 falandır.
Ardanın 82 olduğu zamanları hatırlayınca (Atletico Madrid-Barcelona) 74 görünce değişik oluyor insan. Marcao 74 Saracchi 75 ve Taylan 65 az ama güncellemede artar. Muslera'm takımın en güçlü ismi 82 ile
Onu 80 ile Falcao, 79 ve 78 ile Feghouli-Belhanda ikilisi takip ediyor..
Ah şu kadro bi oynasa. Luyindama ve Omarda iyi.Ekli dosyayı görüntüle 98150
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
off 33 yaşındaki topçu muOzan Korkut: "Galatasaray başkanı olursam Di Maria'yı bu büyük camiaya kazandırmak istiyorum. Kendisi şahsen iletişimde olup, beğendiğim bir oyuncu. Amacım doymuş bir kadro kurmak olmayacak ancak yıldız futbolcuları gençlerden kurulu kadrosunun içine her zaman serpiştirmelidir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan Korkut: "Galatasaray başkanı olursam Di Maria'yı bu büyük camiaya kazandırmak istiyorum. Kendisi şahsen iletişimde olup, beğendiğim bir oyuncu. Amacım doymuş bir kadro kurmak olmayacak ancak yıldız futbolcuları gençlerden kurulu kadrosunun içine her zaman serpiştirmelidir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa Cengiz’in genç hali galiba bu dogru diyo
Genele yorum yapmis ama kizlar da yorum yapsın reis,futbol guzellesiyo.benim.de katilmadigim noktalar var zatidoğru mu diyo
videonun çoğunda kaleye 60 metrede top almış
ceza sahasının içinde aldığı bi topu da atamamış bizde olduğu gibi
izlediği videoyla alakalı yorum yapmamış heralde irish
allah rızası için şöyle malların yorumlarını okutma bize ya da çok hemfikirsen kendin yaz
bi de spastik falan demiş 5 pozisyonun 4ünde falcao topu aldığında kendi stoperiyle aynı karede
Genele yorum yapmis ama kizlar da yorum yapsın reis,futbol guzellesiyo.benim.de katilmadigim noktalar var zati
Dogrudurbu herif kızsa ben de obamayım