Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fifa 21 ratingleri beklediğim gibi.
Eteboyu göremedim bitek. 73 falandır.
Ardanın 82 olduğu zamanları hatırlayınca (Atletico Madrid-Barcelona) 74 görünce değişik oluyor insan. Marcao 74 Saracchi 75 ve Taylan 65 az ama güncellemede artar. Muslera'm takımın en güçlü ismi 82 ile
Onu 80 ile Falcao, 79 ve 78 ile Feghouli-Belhanda ikilisi takip ediyor..
Ah şu kadro bi oynasa. Luyindama ve Omarda iyi.
FB_IMG_1602356556456.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fifa 21 ratingleri beklediğim gibi.
Eteboyu göremedim bitek. 73 falandır.
Ardanın 82 olduğu zamanları hatırlayınca (Atletico Madrid-Barcelona) 74 görünce değişik oluyor insan. Marcao 74 Saracchi 75 ve Taylan 65 az ama güncellemede artar. Muslera'm takımın en güçlü ismi 82 ile
Onu 80 ile Falcao, 79 ve 78 ile Feghouli-Belhanda ikilisi takip ediyor..
Ah şu kadro bi oynasa. Luyindama ve Omarda iyi.Ekli dosyayı görüntüle 98150

Dosta korku dusmana guven veren bir ortasaha
Screenshot_20201010-223234_Samsung Internet.webp

Ozan Korkut: "Galatasaray başkanı olursam Di Maria'yı bu büyük camiaya kazandırmak istiyorum. Kendisi şahsen iletişimde olup, beğendiğim bir oyuncu. Amacım doymuş bir kadro kurmak olmayacak ancak yıldız futbolcuları gençlerden kurulu kadrosunun içine her zaman serpiştirmelidir."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler PC'ye PES 2019 indirmek istiyorum ama muhtelif sitelerde 30 gb olduğu yazıyor dosya boyutunun. Normalde 11 gb falan değil miydi .iso dosyası? Valla çıldıracağım, 40 yılın başında canım oyun oynamak istedi, şimdi ben bu 30 gblık dosyayı indirmeye başlasam 2 gün falan sürer internet sağlayacım yüzünden.(Malum iss)

33 yasindaki topcu istemiyoruz, guney amerikadan 20 yasinda kanat istiyoruz.

doğru mu diyo
videonun çoğunda kaleye 60 metrede top almış
ceza sahasının içinde aldığı bi topu da atamamış bizde olduğu gibi
izlediği videoyla alakalı yorum yapmamış heralde irish
allah rızası için şöyle malların yorumlarını okutma bize ya da çok hemfikirsen kendin yaz
bi de spastik falan demiş 5 pozisyonun 4ünde falcao topu aldığında kendi stoperiyle aynı karede

doğru mu diyo
videonun çoğunda kaleye 60 metrede top almış
ceza sahasının içinde aldığı bi topu da atamamış bizde olduğu gibi
izlediği videoyla alakalı yorum yapmamış heralde irish
allah rızası için şöyle malların yorumlarını okutma bize ya da çok hemfikirsen kendin yaz
bi de spastik falan demiş 5 pozisyonun 4ünde falcao topu aldığında kendi stoperiyle aynı karede
Genele yorum yapmis ama kizlar da yorum yapsın reis,futbol guzellesiyo.benim.de katilmadigim noktalar var zati

Ozan Korkut diğer yönetimlerin yaptığı hataları yapıp oyuncu vaatlerinde bulunmasa keşke. Di Maria bonservissiz dahi olsa kolay değil imza parası en az 5 milyon euro isteyecek senelik en az 5 milyon euro isteyecek. Falcao Feghouli Babel gibi yüksek maaşlı oyuncular giderse ihtimal var ama zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt