Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Hala topçu ismiyle oy toplamaya çalışan adam mı kaldı yav? Ya Galatasaray Lisesi sağlık mesleğe dönmüş ya da akıllı adamların hiçbiri başkanlığa yanaşmıyor. İki türlü de felaket.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş vaatler. M.C de ibrahimovic diyordu, görduk ibraamiOzan Korkut: "Galatasaray başkanı olursam Di Maria'yı bu büyük camiaya kazandırmak istiyorum. Kendisi şahsen iletişimde olup, beğendiğim bir oyuncu. Amacım doymuş bir kadro kurmak olmayacak ancak yıldız futbolcuları gençlerden kurulu kadrosunun içine her zaman serpiştirmelidir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de George Herbert Walker Bushumbu herif kızsa ben de obamayım
Dosta korku dusmana guven veren bir ortasahaEkli dosyayı görüntüle 98151
Anlaşılmış , bu hafta geliyormuş. Öyle dedi.33 yasindaki topcu istemiyoruz, guney amerikadan 20 yasinda kanat istiyoruz.
Ilk yariyi düsme potasina yakin bir yerde bitirirler. Ikinci yarida avrupada olmayacaklar zaten, biraz toparlanip sezonu 8. siralarda falan bitirirler diye düsünüyorumİstanbul Başakşehir hakkında keyifli bir yazı:
"bizim şampiyonluğu bile şimdiden unutulmuş eski şampiyon ne durumda diye bi inceleyeyim dedim keyfim yerine geldi. milli aradan sonra 4 günde bir maç yapacakları inanılmaz bir fikstüre girecekler ve dört haftada 1 puan alarak sonuncu sırada yer alıyorlar. temennim yerlerini hiç terketmemeleri. neyse ölüm fikstürlerine bir bakalım;
17 ekim trabzon deplasman
20 ekim leipzig deplasman
24 ekim antalya evde
28 ekim psg evde
1 kasım konya deplasman
4 kasım manchester evde
8 kasım gençlerbirliği evde
milli aradan sonra ise
22 kasım beşiktaş deplasman
24 kasım manchester deplasman
fikstürü yazarken akıyor maşallah sözleriyle yazdım o kadar keyif aldım ki anlatamam. bu fikstürle birlikte ligin 9.haftasında başakşehirin puanının 4 olacağını düşünüyorum. umarım düşerek sonsuza kadar yok olurlar..."
GS sözlük den alıntıdır.
Hehehe 9 haftada 4 puan da iyiymiş. Ortalama küme düşme çıtasının 40'ı bulacağını varsayarsak düşme ihtimalleri azımsanmayacak derecede artar böyle bir durumda. Ama şampiyon küme düşmez denilip devre arasında 5-6 transfer yaptırıp toparlatılabilir de tabi.
fener'e yarar.İstanbul Başakşehir hakkında keyifli bir yazı:
"bizim şampiyonluğu bile şimdiden unutulmuş eski şampiyon ne durumda diye bi inceleyeyim dedim keyfim yerine geldi. milli aradan sonra 4 günde bir maç yapacakları inanılmaz bir fikstüre girecekler ve dört haftada 1 puan alarak sonuncu sırada yer alıyorlar. temennim yerlerini hiç terketmemeleri. neyse ölüm fikstürlerine bir bakalım;
17 ekim trabzon deplasman
20 ekim leipzig deplasman
24 ekim antalya evde
28 ekim psg evde
1 kasım konya deplasman
4 kasım manchester evde
8 kasım gençlerbirliği evde
milli aradan sonra ise
22 kasım beşiktaş deplasman
24 kasım manchester deplasman
fikstürü yazarken akıyor maşallah sözleriyle yazdım o kadar keyif aldım ki anlatamam. bu fikstürle birlikte ligin 9.haftasında başakşehirin puanının 4 olacağını düşünüyorum. umarım düşerek sonsuza kadar yok olurlar..."
GS sözlük den alıntıdır.
Hehehe 9 haftada 4 puan da iyiymiş. Ortalama küme düşme çıtasının 40'ı bulacağını varsayarsak düşme ihtimalleri azımsanmayacak derecede artar böyle bir durumda. Ama şampiyon küme düşmez denilip devre arasında 5-6 transfer yaptırıp toparlatılabilir de tabi.