Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17798.jpg

Ayak tenisi uzmani sutlandiktan sonra buyuk baskan Unal Aysal’in transferlerine bi goz atalim reis:

Ekli dosyayı görüntüle 98317

daha iyi bir transfer donemi gormedim :love:
tellesi kim almisti hatirlamadim da. veya Sneijderi vs. kim getirdi? yani gidip ben arfa, diego sacmaligini da yapabilirdi. Ayni Yasin sanki 14/15 + 15/16 en iyi 3 oyuncularimizdan birisiydi gibi :)

milli arada biraz like ve re twat alayım diye ne yapacağını şaşıran twshitter maymunlarının davranışları bizi enterese eder mi

belhanda konusu hakikaten artık kabak tadı veriyor

elde daha iyisi yok ki oynasın

ha bu arada ısrarla belhanda nefretinin sebeplerine yenisi eklendi bence

önceden sneijderin yerine gelmesi ve hakikaten candan bezdiren saçma performansı olan maç sayısının fazlalılığı iki sebepti

şimdi bir de buna sosyam medyadaki terimci ua trolleri de eklendi

konu terimin de bir şekilde dahil olduğu babel falcao diagne mitroğlu nzonzi vb. kazıklara gelir diye ön alıyorlar

belhanda başka yönetim ve teknik heyetin kazığı diye öne sürülüp duruyor ki bu kazıklar konuşulmasın

belhandadan daha kötü 10 adam var takımda

Haldun Üstünel: ''Keita imza için geldi, oturdu. İmza atması için bekledik. 15 dakika, yarım saat, 1 saat, 2 saat derken bir türlü imzalamıyor. 3. saatin sonunda imzayı attı. Meğer okuma yazma bilmediği için imzayı atmamış o kadar saat.'

Fatih Terim: ”Selahattin Aydoğdu'nun mekanına gittim. Kendisine önce bir yumruk, ardından tokat attım. Damatlarım kavgaya karışmadı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt