Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupadan itilen adamlarla, onları yenmek istiyoruz.Avrupada başarılı olduğumuz dönemlere bakalım.Hep bir yerli çekirdek kadro ile yaptık.2013 başarısında bile Selçuk Burak gibi adamlar vardı.Biz bir daha başarılı olacaksak bu feghouli belhanda babel ile değil Emre kılınç Taylan Marcao Luyindama ile olacak.
Gerçekten reis en son 4-5 yıla filan bakalım yükselişte olan kariyerinde bizi basamak olarak kullanan kaç futbolcu transfer ettik ki ? Marcao&Luyindama var Emre Kılınç var tabii joker olarak Taylan oldu işte Rodrigues vardı kiralık olarak Onyekuru/Denayer/Saracchi vardı bunların hepsi katkı verdi ne hikmettir ki

Avrupa posası çıkmış eski yıldızlara 5 mil.€ 4 mil.€ maaş ödeyip sahada götünü kaldırır mı diye beklemek yerine başarılı olmadığını anladığın zaman ne yapsak da elden çıkartabilsek diye düşünmek yerine kadromuzda yükselişte olan Marcao örneğindeki gibi genç düşük maaşlı oyuncuların sayısını çoğaltmaya uğraşsak zaten bu durumda olmazdık

Koskoca Galatasaray'ın elinde para edebilecek sadece Marcao & Luyindama olmamalı bizim de +20 mil.€ bedeller ile oyuncu pazarlamamız lazım ki biz de Avrupa düzeyinde mücadele edecek oyuncuları transfer edebilelim

Fernando Reges: “Kariyerimin bir noktasında Türkiye'ye gitme şansını yakaladım ve benim için iyi bir seçenekti. Galatasaray'a giderek geri adım attığımı biliyorum ancak çalışmaya devam ettim ve Sevilla gibi bir takıma dönmeyi başardım.”

Ekli dosyayı görüntüle 98521

herif doğru demiş. buraya üst seviye liglerden yalnızca bitikler ve sakatlar gelir. gelirken de futbola dair motivasyonları düşer. kendilerini yeniden ispat etmek gibi bir çabaya girmezler, emekliliğe gelirler. buna uymayan örnekler vardır ama istisnalar kaideyiz bozmaz

o nedenle biz yabancı oyuncuları daha alt seviyelerden ve nispeten genç olanlardan seçmek durumundayız. buraya gelirken hedefleri bitmemiş, kariyer basamaklarını tırmanma çabası içinde olan oyunculardan kurulu olmalı kadromuz.

Su fernando haberinin asli varsa bi paylaşın,sporx paso yalan sıkıyo bu konularda.ona gore sovelim fernandoya

Monaco hala Radamel Falcao överken bizim taraftar sallama yarısına girdi. Yok kerem sekidika diagne oynasın falan. Her zaman söylerim taraftarımız çok fevri. Fb ve Bjk taraftarları daha destekçi.

Ben Falcaoya güveniyorum. O büyük bir oyuncu çok büyük hem de.
IMG_-hi0252.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando GALATASARAY geriye bi adimdi demis serefsiz. Sevilla kim lan

Derdimde adamlar ha bire AL yi aliyor anasini satim:)

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arap liglerinden çok farkı yok bence bizim ligin.
Bizim avrupa kupalarına gitme şansımız var.
Onlar ise zenginler tarafından yönetiliyor.

Biz şu ekonomik şartlarda geri gideceğiz , akıllı yönetilip geri döner miyiz göreceğiz.

Arap liglerinden çok farkı yok bence bizim ligin.
Bizim avrupa kupalarına gitme şansımız var.
Onlar ise zenginler tarafından yönetiliyor.

Biz şu ekonomik şartlarda geri gideceğiz , akıllı yönetilip geri döner miyiz göreceğiz.
Artık Arap ligindeki takımlar bile akıllandı bizim yaşlı yüksek maaşları oyuncuları onlar bile almıyor tam tersine Guiliano/Josef gibi adamları da geri gönderiyorlar

İşin kötü yanı artık bizim ligimiz Arap liginden dönen yaşlı yüksek maaşlı oyuncuları kapıyor yani Arap liginden bile sonraki durak haline geldi ligimiz

Yahu ne hainliği keşke her futbolcumuzu 2 yıl kullanıp 32/33 yaşında bile 5 mil.€ bonservis kazanarak satabilsek, bu yıl satabilecek bir Fernando olmadığı için transfer yapamadık ya zaten

Ayrıca dediğinde yanlış bir şey yok Pep'in ManCity'sinde kendisine yer olmadığını anladığı için Galatasaray'a geldi sonra fırsatını bulunca Sevilla'ya transfer yaptı Avrupa ligini kazandı hani şu bizim gruplara bile kalamadığımız Avrupa ligine

Yahu ne hainliği keşke her futbolcumuzu 2 yıl kullanıp 32/33 yaşında bile 5 mil.€ bonservis kazanarak satabilsek, bu yıl satabilecek bir Fernando olmadığı için transfer yapamadık ya zaten

Ayrıca dediğinde yanlış bir şey yok Pep'in ManCity'sinde kendisine yer olmadığını anladığı için Galatasaray'a geldi sonra fırsatını bulunca Sevilla'ya transfer yaptı Avrupa ligini kazandı hani şu bizim gruplara bile kalamadığımız Avrupa ligine
geri adım falan olmamış
daha yüksek seviyelere çıktım deyip geçse eyvallah

Taylan iyileşti mi ya ?
Yetişir mi acep alanya maçına.
Yoksa , etebo , belhanda , akbaba orta sahasını kalbim kaldırmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt