Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLAŞ

Bu sabah Türkiye'den ayrılan Garry Rodrigues, devre arasında Galatasaray'a gelecek. Oyuncu Türkiye'den ayrılmadan önce sarı kırmızılı yöneticilerle buluşup her konuda anlaşma sağladı.

(via @devrimzengi79)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu biz de tahmin ediyoruz zaten.
Adamlar devre arasına nasıl olsa unuturlar , ben şimdilik gündemi meşgul edeyim , ismim unutulmasın diye haber sallıyorlar .
Esas haber yapmaları gereken transfer döneminde de sus pus olurlar. Bir şeyimiz de düzgün olsun be

Zaten sene sonu olağan seçimli g. kurul yapılacaktı. Adaylar şimdi de hazırdır diye düşünüyorum.
Kulüpteki negatif hava sonrası hazırlıklara başlamışlardır çoktan.
O yüzden olabildiğince kısa sürede seçim yapılması gerekiyor.

Garry iyi olur birde Muslera dönecek Sekidika'yı kiralarız bir yerlere kontenjan açılır.

devre arasında rodrigues, onyekuru ve seri gelir muhtemelen.

taylan'a yapılan en ufak bir preste nasıl saçmaladığını gördük. bize seri gibi baskıda top çıkaracak bi adam lazım. kanat olarak rodrigues bile işimizi görür.

Keşke siz gerekli transferleri yapsaydinizda öyle yenilseydik...

Dediğim gibi Başkanın da Fatih Terim'den farkı yok kimse sorumluluk almıyor Galatasaray'ın bu halde olmasının sebebi benim demiyor bahane bulma derdinde herkes, Fatih Terim her maç sonunda farklı bir bahane buluyor Mustafa Başkan her konuşmada başka bir bahane sunuyor

IMG_20201021_173801.webp

Birakmasi hem kendi sagligi icin hemde bizim sagligimiz icin iyi olacak

Neden bıraksın ki ? Bırakırsa cumhurbaşkanı ile nasıl görusecek ? bakanlar ile nasıl görusecek ? gittiği her yerde krallar gibi nasıl ağırlanacak ?

Artık bizde başkanlık yapanlar kulübe hizmet etmek için değil kendi reklamlarını yapmak için göreve geliyor asıl başkanlık yapacak kapasite olanlarda görevden kaçıyor sıkıntı bu ne yazıkki

koca yaz oyuncu alamadıysak devrede de alamayız.

elde satacak kimse yok.

ayrıca ffp haricinde tff'nin limitine de takılıyorsak bedava oyuncu dahi olsa alamayız çünkü maaş da dahil o hesaba.

zaten puan farkı çok açılırsa devre arası operasyonunu rafa kaldırıp yeni sezon planına girmek daha doğru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt