- 26 Kasım 2012
- 185.578
- 258.190
- 5.998
rudolfu fln niye izlionuz halen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komik 1 herif.rudolfu fln niye izlionuz halen
Valla uzun bir süredir bugün ilk kez izledim yalakayı.rudolfu fln niye izlionuz halen
Birakmazsa, önumuzdeki secim genede yolcu gibi? 5-6 ay icin degermi sagligina zarar vermeyeNeden bıraksın ki ? Bırakırsa cumhurbaşkanı ile nasıl görusecek ? bakanlar ile nasıl görusecek ? gittiği her yerde krallar gibi nasıl ağırlanacak ?
Birakmazsa, önumuzdeki secim genede yolcu gibi? 5-6 ay icin degermi sagligina zarar vermeye
Yerine gelecek yonetimde transfer yapmak icin luyindama marcao ikilisini kaynak olarak kullanacak rts.Birakmazsa, önumuzdeki secim genede yolcu gibi? 5-6 ay icin degermi sagligina zarar vermeye
(@KazanDairesiPod)Ne demiş anlayamadım acaba benim mi mallığımTansel Taşanlar: "Belhanda, Galatasaray'dan bonuslar dahil 2 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme istedi. Kulüpten kimse arayıp sormuyor. Belhanda, pandemi döneminde, '%30 indirim yapıyorum' diyor. Kağıtlar geliyor, Belhanda 'Bu imza benim değil' diyor!"
(@KazanDairesiPod)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neymiş arkadaş bu koltuk sevdasi. Koltuga oturan lotr daki gollum gibi oluyor. Onuda yuzuk sevdasi maf etmistiBence değmez ustat.Hele sağlık ise hiçbir şey değmez ama koltuk sevdası işte.
Biliyorum renktaş. Ama belki yeni gelen yönetimde iş bitirici birisi olur oda devre arasindaki 2m butceye 2-3 kişi getirir diye umut ediyoruz işteYerine gelecek yonetimde transfer yapmak icin luyindama marcao ikilisini kaynak olarak kullanacak rts.
Ne istediginize dikkat edin. Saydigim 2 oyuncu disinda para getirecek kimse yok takimda. Oyle bi soyluyorsunuz ki sanki gelen yonetim parayla gelecek.
Abv. Belhanda düş artık yakamizdan. Ulan. BedeviTansel Taşanlar: "Belhanda, Galatasaray'dan bonuslar dahil 2 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme istedi. Kulüpten kimse arayıp sormuyor. Belhanda, pandemi döneminde, '%30 indirim yapıyorum' diyor. Kağıtlar geliyor, Belhanda 'Bu imza benim değil' diyor!"
(@KazanDairesiPod)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi