Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Çok şükürfalcao da 10 şubat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükürfalcao da 10 şubat
Abi buna yüz verme @Sertan Nalbant. Yenge mum yaptı bunu.@Emrah Duvar abi olsa beni soyup sogana çevirirdi abi. Kral adamsin!
Bize mum lazım yavrum, sizin gibi alev makinaları yorar biziAbi buna yüz verme @Sertan Nalbant. Yenge mum yaptı bunu.
Sağlığın nasıl dayım?Bize mum lazım yavrum, sizin gibi alev makinaları yorar bizi
+aktif @Emrah Duvar@Sertan Nalbant abim pozitif. Adam pozitif insandır, o bakımdan
Çok şükür şimdilik Bi sıkıntım yok, fazlasıyla da insanlarla haşır neşirim, hep böyle gider inşallahSayin Fahrettin Koca bakanımızın istatistigine giren mi yoksa girmeyen türünden mi abi
Abi latife yapıyorum biliyorsun. Allah gecinden versin, sagliktan ayirmasin
Görüyon mu dayı? yüz verdin hemen bir şımarmalar.
Ne yapsın olm evde kafasına yiyor şamarı sürekli bir de biz mi vuralım?Görüyon mu dayı? yüz verdin hemen bir şımarmalar.
Ben vurarım dayı ama sen elleme diyorsan dururum. Bana ''Salgın'' ve ''Pandemi'' üzerine Türkçe kaynak bulsun o zaman. O kadar doktorum diye geziyor.Ne yapsın olm evde kafasına yiyor şamarı sürekli bir de biz mi vuralım?
Elleme şımarsın

Bursaspor’un genç yeteneği Ali Akman sezon sonu Galatasaray forması giyiyor net.
Genç yeteneğin Menejer’i Ahmet Bulut ,her konuda anlaşıldı ...avatarın cok datliş olmuş reis,keşke bana da öyle gülse fatih hocaYİĞVİD-43 virüsü buraya sıçramış