Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim Tahkim ve Pfdk'yı verdikleri kararlar ve onların emsalleri ile birlikte taraflı oldukları gerekçesiyle Fifa'ya başvurmalı ve bu başvurma belgesini resmi siteden yayınlamalıdır. Adamlar resmen hukuku ve emsal kararları yok sayıyorlar çünkü taraflı olduklarını daha fazla beyan edemezler.

. A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Spor Gündemi programında sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Martin Linnes'in Başakşehir'e imza atacağını duyurdu..

O kadar bonservis ödeyipte ilk 3-4 maç kaçırdıktan sonra iyi ki biz almamışız..

Beşiktaş'ın kazanmasında hiç bir sakınca yok diye defalarca söyledim aynı şeyi Trabzonspor içinde söylüyorum hatta Trabzonspor'u aynı GS gibi kalan maçlarda desteklemeliyiz çünkü bu düzende FB karşısında tek takım olursa çok yıpratırlar son 2 günde emsali olmayacak şekilde 2 adamımız ceza aldı vs yazma ile bitmez.

TS'nin hem TFF ayağında hem siyaset ayağında FB'ye karşı gücü malum özellikle geçen yıldan hatırladığımız üzere FB'yi bir nevi TS püskürttü.

Ne Ts ne BJK bizi geçemez onlarla içeride oynayacağız eni sonu kaldı ki bunlarla son viraja geride bile girsek yine geçeriz.

FB ile başbaşa kalmamamız lazım bu hafta FB takılır TS kazanırsa öbür hafta TS bunları bayıltır ve 15 maç kala havlu atar sadece 2 haftalık ömürleri var aslında yeter ki kötülük kazanmasın.

Ben bu düzende olmayan adaletin yanına arkasına önüne koyayım anonim evlatları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda > Kasımpaşa

Oğulcan > Kasımpaşa, Alanya, Erzurum

Feghouli > Kasımpaşa

Falcao > Kasımpaşa

Saracchi > Kasımpaşa, Alanya, Erzurum, A.gücü, Sivas

Gene bi ton eksik var arkadaş

Arda > Kasımpaşa

Oğulcan > Kasımpaşa, Alanya, Erzurum

Feghouli > Kasımpaşa

Falcao > Kasımpaşa

Saracchi > Kasımpaşa, Alanya, Erzurum, A.gücü, Sivas

Gene bi ton eksik var arkadaş
Oğulcan oynar yahu bu işin davası daha sürer FIFA'ya kadar yolu var.

Saraci sezonu mu kapatti ya o kadar kaçırır mi? Yanarız.

Oğulcan oynar yahu bu işin davası daha sürer FIFA'ya kadar yolu var.

Saraci sezonu mu kapatti ya o kadar kaçırır mi? Yanarız.
Fifa karar verene kadar 3 maç geçer zaten rengim

Saracchi için, Fb maçından itibaren 1 aylık süreçte bu maçlar var ne yazık ki. Daha önce erken geldiği görülmedi zaten bu defa hem kanama hem yırtık varmış. İyice perte çıktı çocuk bu yaşta

Fifa karar verene kadar 3 maç geçer zaten rengim

Saracchi için, Fb maçından itibaren 1 aylık süreçte bu maçlar var ne yazık ki. Daha önce erken geldiği görülmedi zaten bu defa hem kanama hem yırtık varmış. İyice perte çıktı çocuk bu yaşta
Yok yav demek istedigim kesin karar bir üst kurul derken o cezayı hadi verdik kabul edin bu hafta başlayacak diye birsey olabilecegini düşünmüyorum.
Emsal kararlar varken daha uzar o mevzu, hem 3 maçı kabul etmek 1.2 milyon euroyu da kabul etmek olur.

Oğulcan olayı Arda olayı fenerin seyirci alması maç içinde küfürler edilmesi hakaretler edilmesi tükürülmesi ve fb çok komik ceza verilmesi fenerin savcıyı ziyaret etmesi bu ne abi yeter ya bu kadar olmaz ya herşeyi fener yönetiyor resmen alalen ya bu nasıl bir camia nasıl bir terbiyesizlik bu böyle ya nasıl bir algı yapıyor bu adamlar .Ya ligin başından beri ne hatalar bize karşı işleniyor sürekli bir algıyla federasyon Galatasarayın yanında algısı ozaman çıkın da federasyonu istifaya davet edin fenerliler herşeyleri algı ne rezillik bu abi ya yeter ya yeter

Yok yav demek istedigim kesin karar bir üst kurul derken o cezayı hadi verdik kabul edin bu hafta başlayacak diye birsey olabilecegini düşünmüyorum.
Emsal kararlar varken daha uzar o mevzu, hem 3 maçı kabul etmek 1.2 milyon euroyu da kabul etmek olur.
Valla öyle böyle Arda yı nasıl oynattırmadılarsa Oğulcanıda oynattırmazlar. Elin kolun bağlı resmen. 2 yüzlülükten başka bişi değil. Şike bu sefer alanen yapılıyor Türk futbolunda

Oğulcan olayı Arda olayı fenerin seyirci alması maç içinde küfürler edilmesi hakaretler edilmesi tükürülmesi ve fb çok komik ceza verilmesi fenerin savcıyı ziyaret etmesi bu ne abi yeter ya bu kadar olmaz ya herşeyi fener yönetiyor resmen alalen ya bu nasıl bir camia nasıl bir terbiyesizlik bu böyle ya nasıl bir algı yapıyor bu adamlar .Ya ligin başından beri ne hatalar bize karşı işleniyor sürekli bir algıyla federasyon Galatasarayın yanında algısı ozaman çıkın da federasyonu istifaya davet edin fenerliler herşeyleri algı ne rezillik bu abi ya yeter ya yeter
Kardeşim hiç boşuna yorma kendini. Dün albayrak ne dedi

Tek kelime, " Üzüldük" ..

Bu mudur yani cevap, vallahi pes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt