Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
10 dakikadır asporda Mesut’un pasları konuşuluyor. Golden önce ozana bıraktığı topa bile sihirli dokunuş dedi adam.
ben farklı maç mı izledim acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rangers FC takımının tamamına özeniyorum. Hocasından, topçularına...Vay be rangersin sağ beki James tavernier ( bizim maçta da harika oynamıştı ) 29 mac 11 gol 10 asistle oynuyor ..
Gerçekten şu görüntü çok hoştu, bir yandan penaltı atışı yapılırken kalbim güm güm atıyorken Marcao ve Onyekuru'nun takımı için elleriyle çamuru temizlediğini Mohamed'in işini kolaylaştırdıklarını gördüm ya eridim bittim diyebilirim
Çok değil bundan kısa bir zaman önce penaltıyı ben atıcam ben atıcam kavgası veren bir oyuncu grubumuz vardı şimdi şu görüntüyü görmek çok güzeldi
![]()

Ekli dosyayı görüntüle 114524claudinho 8m değeri varmış
kesin alırız
scout ekibi oyuncu bulsa herhalde bunun bilgisi zekiye ulaşmaz
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Spor ve medya alanında yatırım yapan Two Zero Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun kurucusu ve hakim ortağı olduğu ve sadece futbol yatırımlarına odaklı Sporttz Spor Yatırımları Anonim Şirketi’nden yatırım almak üzere anlaşmış bulunmaktayız."
Mehmet Sepil: "Söz konusu yatırım ile kulübümüz yerli ve yabancı nitelikli yatırımcıların kaynak sağladığı fon yapısı ile yönetilen kurumsal bir yatırımcıdan yatırım alan ilk Türk spor kulübü oldu."