Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 dakikadır asporda Mesut’un pasları konuşuluyor. Golden önce ozana bıraktığı topa bile sihirli dokunuş dedi adam. 😂 ben farklı maç mı izledim acaba.

Ne kadar eski futbolcu, altyapı oyuncumuz varsa iki Adana takımında maşallah

Yönetimin şu sahayı yıllardır düzeltememesi şimdi böyle algılara sonuç veriyor işte. Zeminin bu kadar bpzulması hiç normal değil. Düzgün bi zemin olsa 5 atacağımız takım üzerinden algı yürütüyor edepsizler

Gerçekten şu görüntü çok hoştu, bir yandan penaltı atışı yapılırken kalbim güm güm atıyorken Marcao ve Onyekuru'nun takımı için elleriyle çamuru temizlediğini Mohamed'in işini kolaylaştırdıklarını gördüm ya eridim bittim diyebilirim

Çok değil bundan kısa bir zaman önce penaltıyı ben atıcam ben atıcam kavgası veren bir oyuncu grubumuz vardı şimdi şu görüntüyü görmek çok güzeldi

EuM8B23WQAIrImP

Gerçekten şu görüntü çok hoştu, bir yandan penaltı atışı yapılırken kalbim güm güm atıyorken Marcao ve Onyekuru'nun takımı için elleriyle çamuru temizlediğini Mohamed'in işini kolaylaştırdıklarını gördüm ya eridim bittim diyebilirim

Çok değil bundan kısa bir zaman önce penaltıyı ben atıcam ben atıcam kavgası veren bir oyuncu grubumuz vardı şimdi şu görüntüyü görmek çok güzeldi

EuM8B23WQAIrImP

Gol olduktan sonra maç devam ederken bir an düşündüm... 2 hafta öncesine git bu penaltıyı Diagne atıyor :red:

Penaltı öncesi ayrı kavga olurdu, bizim andaval topu kimseye vermezdi ama vuruştan önce kayıp düşer mi, yoksa sert vuracağım diye topu aya mı gönderirdi?

Bin bir türlü hesap ihtimal olasılık... Neyse artık kötü şeyler düşünmek istemiyorum.

Claudinho yazılıyor bayağıdır da RB takımı orası yav, gideceği yer belli.

Diğer herifi bilmiyorum.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Spor ve medya alanında yatırım yapan Two Zero Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun kurucusu ve hakim ortağı olduğu ve sadece futbol yatırımlarına odaklı Sporttz Spor Yatırımları Anonim Şirketi’nden yatırım almak üzere anlaşmış bulunmaktayız."

Mehmet Sepil: "Söz konusu yatırım ile kulübümüz yerli ve yabancı nitelikli yatırımcıların kaynak sağladığı fon yapısı ile yönetilen kurumsal bir yatırımcıdan yatırım alan ilk Türk spor kulübü oldu."

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Spor ve medya alanında yatırım yapan Two Zero Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun kurucusu ve hakim ortağı olduğu ve sadece futbol yatırımlarına odaklı Sporttz Spor Yatırımları Anonim Şirketi’nden yatırım almak üzere anlaşmış bulunmaktayız."

Mehmet Sepil: "Söz konusu yatırım ile kulübümüz yerli ve yabancı nitelikli yatırımcıların kaynak sağladığı fon yapısı ile yönetilen kurumsal bir yatırımcıdan yatırım alan ilk Türk spor kulübü oldu."

Vay be yıllardır haberleri çıkıyordu sonunda gerçekleşmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt