Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar doğru bilmiyorum...

Fenerbahçe, Real Betis, Lazio ve Udinese'nin istediği Dorukhan Toköz, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'da çok fazla forma şansı bulacağına inanması Dorukhan'ın tercihinde etkili oldu. Milli oyuncu Galatasaray'dan senelik olarak 12.5 Milyon TL (1.5 Milyon Euro) kazanacak.

(Şampiy10 / VatanSpor)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İstemem bu çöpü

Ben 1.5 m sterlin kiralık
4.5m sterlin zorunlu opsiyon diye biliyordum

Savaş Çorlu: "Diagne'nin 6.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu var. Galatasaray, Diagne'den gelecek parayla Onyekuru ve Mohamed'in transferini gerçekleştirecek."

Ali Naci Küçük: "Galatasaray sezon sonu Salih Uçan transferini büyük ihtimalle gerçekleştirecek."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alanya maçı öncesi bu tarz haberlerin bizim muhabirler tarafından medyalaştırılması son derece yanlış. Bu zaten yeni bir haber değil iş devre arasında bitti. Birilerine koz veriyoruz.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray sezon sonu Salih Uçan transferini büyük ihtimalle gerçekleştirecek."

Bonservis ödemeden Salih transferi müthiş olur, 26-27 yaşında yerli ve çok formda bir sezon geçiriyor. Taylan ile birlikte ligdeki en iyi yerli oyuncu performansını gösteriyor bu sezon

Takıma bi beyin lazım yav çok net Feg malesef istikrarsız vedalaşmalıyız
Sene sonu
Gylfi sigurdson
Christian eriksen gibi fırsat transferleri çıkacaktır karşımıza genç olarak da Lindström alınabilir tabi ne kadar kaldırır orayı muamma

Dolabın arka raflarında başka bir kupa daha buldum. Bunu unutmuşum tamamen.

Üstünde "Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim GERÇEKLERİMİZ başlar" yazıyor. En güzel kupam bu galiba.

20210216_111216.webp

Benfica'dan Ferro için girişimde bulunan G.Saray, Luyindama'yı satamadığı için bu transfer gerçekleşmedi. Valencia'ya kiralanan Ferro'nun performansı takip edilecek. G.Saray cephesi, sezon sonunda Benfica'ya dönecek Ferro için tekrar hamle yapacak.

🖇️ @memetozcan

Savaş Çorlu: "Diagne'nin 6.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu var. Galatasaray, Diagne'den gelecek parayla Onyekuru ve Mohamed'in transferini gerçekleştirecek." (A Spor)

WBA Premier Lig'de kalırsa 6.5 M € düşerse 4.5 M € opsiyonları varmış öyle yazıyorlardı.

Galatasaray Club Athletico Paranaense 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Abner ile ilgileniyor.

Tanıyan varmı? Yada izleyen?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt