Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar doğru bilmiyorum...

Fenerbahçe, Real Betis, Lazio ve Udinese'nin istediği Dorukhan Toköz, Galatasaray ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'da çok fazla forma şansı bulacağına inanması Dorukhan'ın tercihinde etkili oldu. Milli oyuncu Galatasaray'dan senelik olarak 12.5 Milyon TL (1.5 Milyon Euro) kazanacak.

(Şampiy10 / VatanSpor)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Salihle Aytaç geliyormus sene sonu üstüne Taylan kılınç var 4 yerli varken 5. Yi sanmıyorum alacağımızı..dorukhan bjkde kalacak bence

Çok scout Sol Bek onerisi dedikodusu çıkıyor.

Belliki Saracchi kalmayacak.

kalmaması gerek zaten

şu an trde overrated bir algısı var

bazı özellikleri çok iyi olsa da kesinlikle komple bir bek değil ve sakatlık sıkıntısı her geçen gün can sıkıyor

kalmaması gerek zaten

şu an trde overrated bir algısı var

bazı özellikleri çok iyi olsa da kesinlikle komple bir bek değil ve sakatlık sıkıntısı her geçen gün can sıkıyor
Sakatlık sıkıntısı olmasa kalmasını isterim açıkçası, daha 22 yaşında yanılmıyorsam.

Ama cidden kabak tadı verdi sakatlıkları.

Galatasaray Club Athletico Paranaense 20 yaşındaki sol bek oyuncusu Abner ile ilgileniyor.

Tanıyan varmı? Yada izleyen?

Real Madrid castillaya gittiğinde dikkatimi çekmişti 19 yaşındaydı o zaman şimdi 25 oldu fena adam değil ama yairo moreno yada alioskiyi tercih ederim abnerin özelliği baya iyi orta açması oyun kurulumu olmayan beklerden hızlı ve iyi orta açıyor saracchi ayarında

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En az 10 milyon isterler diye düsünüyorum. Lodi ve Guimaresi adam basi 20ye sattilar 1,5 sene önce. Brezilyada cok genc ve parlamaya baslayan oyunculara bizim paramiz yetmez.

Karistirdin galiba renktas, bu Abner 20 yasinda ve hic brezilya disina cikmadi.
Bu vinicius olan sanırım ikisi de sol bek 2000 doğumlu olansa 2.5 milyona paranaense aldı onu geçen sene lig içinden 2.5 verilen bir adama başka ülkeye 15 isterler onun olacağını düşünmedim diğer abner çünkü kiralık bu sezon Atletico paranaense kiraladı onu odur diye tahmin ettim viniciusu alamayiz bize düşmez bu çocuk Alex sandro ayarına çıkacak çünkü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani bundan sonra maçımızı yönetecek hakemlere diyor ki pozisyon penaltı olmasa bile penaltı ver. Bundan sonra tüm kararlar Galatasaray aleyhine olsun diyor kısaca. Tabi kendisini oraya getiren şeytandan yedi fırçayı hemen göreve başladı.

Yani bundan sonra maçımızı yönetecek hakemlere diyor ki pozisyon penaltı olmasa bile penaltı ver. Bundan sonra tüm kararlar Galatasaray aleyhine olsun diyor kısaca. Tabi kendisini oraya getiren şeytandan yedi fırçayı hemen göreve başladı.

Saranin medyasi gecsin

Dorukan Tokoz yıllık 1.5m Euro bedelle Galatasaray ile anlaştı yazıyor gazetevatan özel haberinde.Rakam yüksek gibi duruyor ancak daha düşük bedelle de BJK'de kalır.Ahmet Bulut ise FB ile anlaştı diyordu BJK li muhabirler ancak alırsak akıllı bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt