Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçin bu liste işlerini dursun secildigi zaman forumdaki bayram havası dün gibi aklımda.. başkan seçimi tam bir kumar fatih hocaya tam yetki verecek akıllı başlı biri olsun yeter
Dursun seçildiğinde bayram mı havası

Sebep?

Onun tek sebebi Turgay Kıran'ın seçilmemesi olabilir; listesi iyi de değildi.

Duzgun 1 ekiple tekrar aday olur umarım cengo.

Akbabalar üşüşüyor anlaşılan.

Esrefi bu liste ile secerlerse ggyiz. Elmasin listesi cok daha iyi

Bu listede Cemal Özgörkey, Ali Yüce, Ebru Köksal var. Diğer listeden daha çok tanıdığım iyi isimler. Serdar Eder baya sıkıntılı biriydi diye aklımda kalmış ama. Bu liste seçilmezse başkanlığa adaylığını açıklayan şahıs yüzünden olur. Taraftar ile kulüp arasını açabilecek bir isim

Neye göre çok daha iyi o liste
Serdar Eder'in olduğu bir liste kötü listedir, Bir de Ali Öğütücü var Dursun zamanı Mağzavılığın başındaydı buda işini gayet kötü yapan biri diye aklımda kalmıştı. Biraz cvlerine bakınca Burak Elmas'ın listesinin network'ü falan çok daha geniş ve iyi olduğu net. Eşre Hamamcıoğlu zaten tam bir kafatasçıdır. Umarım seçilmez bu liste.

Serdar Eder'in olduğu bir liste kötü listedir, Bir de Ali Öğütücü var Dursun zamanı Mağzavılığın başındaydı buda işini gayet kötü yapan biri diye aklımda kalmıştı. Bir az biraz cvlerine bakınca Burak Elmas'ın listesinin network'ü falan çok daha geniş ve iyi olduğu net. Eşre Hamamcıoğlu zaten tam bir kafatasçıdır. Umarım seçilmez bu liste.
Eşref kötü zaten de o ikili net iyi.

Elmas uğraşsın da onları da ekibine alsın.
Hamamcı, taraftar düşmanı değil miydi?
Hamamcı hırbonun teki aynen.

Elmas uğraşsın da onları da ekibine alsın.Hamamcı hırbonun teki aynen.
Mustafa Cengiz, kendi camiaları içinde başarılı olmalarına üzülenler olduğunu ileri sürdü. Cengiz, sarı-kırmızılı camiada muhaliflerine tepki gösterdi.

Fener galibiyetinden sonra böyle bir cümle söylemesi bana garip geldi. Sen ne düşünüyorsun abi ?
bu üzülenler hangi ekipte olabilir ?

Elmas uğraşsın da onları da ekibine alsın.Hamamcı hırbonun teki aynen.
Serdar Eder'de Eşref kadar kafatasçıdır. Ali Öğütücü ise bir tek bizim Mağzacılık'tan biliyorum aklımda kötü kalmış. Ebru Köksal iyi Cemal Özgörkey Aysal zamanında aklımda ama Galatasaray'a bir faydasını gördüğümü hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi Eşref, Serdar'ın oalcağı bir liste kazanmamalı seçimi, Hamdi Yasaman falanda vardır bu listede eminim. Bu liste seçilirse sezon sonunda hoca da aramamız gerekir.

Serdar Eder'de Eşref kadar kafatasçıdır. Ali Öğütücü ise bir tek bizim Mağzacılık'tan biliyorum aklımda köyü kalmış. Ebru Köksal iyi Cemal Özgörkey Aysal zamanında aklımda ama Galatasaray'a bir faydasını gördüğümü hatırlamıyorum. Ama dediğim gibi Eşref, Serdar'ın oalcağı bir liste kazanmamalı seçimi, Hamdi Yasaman falanda vardır bu listede eminim. Bu liste seçilirse sezon sonunda hoca da aramamız gerekir.
Cemal mağazacılık faaliyetlerinin gelişimine katku vermiş ve tanıtım, reklam konularında da iyi işler yapmıştu zaten eskiden beri camiada sevilen birisi Aysal öncesinde de vardı.

Ebru hanım ise dünya futbolunu düzenli takip eden ve management konusuna kafa yoran birisi ve tam bi fener düşmanı, lafı gediğine oturtuyor.
Mustafa Cengiz, kendi camiaları içinde başarılı olmalarına üzülenler olduğunu ileri sürdü. Cengiz, sarı-kırmızılı camiada muhaliflerine tepki gösterdi.

Fener galibiyetinden sonra böyle bir cümle söylemesi bana garip geldi. Sen ne düşünüyorsun abi ?
bu üzülenler hangi ekipte olabilir ?
Hamam tayfa onu yapan.

Cemal mağazacılık faaliyetlerinin gelişimine katku vermiş ve tanıtım, reklam konularında da iyi işler yapmıştu zaten eskiden beri camiada sevilen birisi Aysal öncesinde de vardı.

Ebru hanım ise dünya futbolunu düzenli takip eden ve management konusuna kafa yoran birisi ve tam bi fener düşmanı, lafı gediğine oturtuyor.Hamam tayfa onu yapan.
Ebru Köksal evet iyi hatta ilişkile konusunda Uefa ile falanda iyi ama umarım yanaldır bu listede olduğu. Mesela Eşref yerine başkan Cemal Özgörkey yada Ebru Köksal olsa Serdar Eder yerine Mete İkiz Ali Öğütücü yerine de Mağzacılıkta daha iyi biri olsa olur mesela ama sadece Başkan ve Serdar Eder çöp eder tüm listeyi. Keşke Ebru Köksal, Mete İkiz, Ali Yüce falan Burak Elmas'ın listesine geçse çok daha güçlü bir yönetim olurdu. Gerçi daha çok sular akar köprünün altından ben Eşref'in aday yapılacağını sanmıyorum yoksa Divan başkanlığı düşüyor çünkü.

Açıkçası hükümete yanlaması dışında Cengiz'e çok bir şey demem. Kaan Kançal da iyi ama iş bitirici ve networku geniş adamlar lazım.
Şu yükselme devrini tekrardan düşüş devrine çevirirsek bir daha da futbol falan izlemem ya. tam tamına 7-8 yıldır sistemleşmenin hayalini kuruyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt