Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeki güçlü kişiler asıl Hakan Üstünberk'i aday yapmak istiyormuş ama o kabul etmiyormuş zamanı olmadığı gerekçesiyle sanırım o kabul etse zaten çoğu iyi dediğimiz kişi Üstünberk'in listesinde olurdu. Kendisine Genel Kurul'dan çok istek varmış ama bakalım sürpriz olarak o çıkarsa tek aday bile girilebilir.

Şu yükselme devrini tekrardan düşüş devrine çevirirsek bir daha da futbol falan izlemem ya. tam tamına 7-8 yıldır sistemleşmenin hayalini kuruyordum.
Hoca giderse her şey çöker.
İlker Canalp hakkında ne düşünüyorsun adminim
Yönetimlerde yer alsa iyi olur gibi sanki
Çok kalite adam ama çok yalnız. Herkese muhalefet bir tavrı var o yüzden yönetimlere girmesini zor görüyorum

Hoca giderse her şey çöker.Çok kalite adam ama çok yalnız. Herkese muhalefet bir tavrı var o yüzden yönetimlere girmesini zor görüyorum
Eşref'in lsitesi seçilirse ilk işleri hocayla yolları ayırmak olacaktır ama seçilme ihtimalleri olur mu? Normalde oy potansiyelleri yüksek isimler ama Eşref ve Serdar Eder yüzünden statükoya karşı olanların önceki seçimlerde sayısının fazla olduğu için seçilmeme ihtimalleri de bu üzden bana daha yüksek geliyor ama çok şey değişir gibi daha.

Hoca giderse her şey çöker.
Mevcut yönetim kalmalı. Başka yönetime güven olmaz çünkü hocanın nasıl diyim isteklerini yerine getirebilecek ve hoca sinirliyken onu sakinleştirecek başka bir yönetimin olacağını düşünmüyor hatta gelecek yönetimin hocayi tek hatasında yollamaya çalışacaklarını düşünüyorum.

Eşref'in lsitesi seçilirse ilk işleri hocayla yolları ayırmak olacaktır ama seçilme ihtimalleri olur mu? Normalde oy potansiyelleri yüksek isimler ama Eşref ve Serdar Eder yüzünden statükoya karşı olanların önceki seçimlerde sayısının fazla olduğu için seçilmeme ihtimalleri de bu üzden bana daha yüksek geliyor ama çok şey değişir gibi daha.
Eşref seçilemez bence, Cengiz en kötü ihtimalle o seçilmesin diye başka bir gruba desteğini açıklar.

Eşref başkan olursa yanarız cidden.

Morutan'ı diyorsan listede olduğuna dair bahse girebilirim. Lindström zaten listede.

İlgilenilen oyuncu profilleri çok benzer zaten genelde.
Listede olabilir ama.hocanin en son aciklamalarindan sonra listenin ilk 2 sirasindaki isimleri bence kimse duyamaz artık o açıklama net olarak yemdi ve medyaya atılan isimler listenin alt sıraları bana gore

Hocanın çok güzel planları var gibi
İnşallah bu planlamayı sonuca ulaştıracak bir yönetim seçilir
Mustafa Cengiz'e yönetimin içindeki bazı isimlerden dolayı ve hocayla zıt düştükleri için biraz kızdık belki ama açıkçası güzel bir liste yapsa ve sağlığı yerinde olsa ben de isterim kendisini tekrar başkan olarak görmeyi.
Özellikle transfer komitesi için ciddi bir ismi yönetimine alması lazım.

Başkanlık olayında Burak elmasın listesi çok güçlü belli yani faruk sürenin cansunun eli değmiş,hamamkafa denen fosil bence kazanamaz çünkü cengiz ve yağlı sürat kapismasinda gördük fosiller yani lise eskisi gibi değil genclerede oy veriyorlar ciddi olarak
Ayrıca bu yıl şampiyon olabilirsek cengizin destekleyeceği yönetim bence bir adım onda olur

Dursun seçildiğinde bayram mı havası

Sebep?

Onun tek sebebi Turgay Kıran'ın seçilmemesi olabilir; listesi iyi de değildi.

Ben tanımam etmem hiçbirini ama çok net hatırlıyorum Özbek seçildiğinde sevinmişti forum.. sebebi hakkında bir fikrim yok o günden beri başkan adaylarıyla alakalı tüm yorumlara kulağımı tikiyorum..

Bu başkanla zor bence. Polat-Cengiz tayfası aday çıkarmazsa Burak Elmas desteklenir oradan. Süren grubu zaten Elmas cephesinde. Son seçimde MC’nin seçilmesindende anladığımız taraftarın sosyal medya ile üyelere etkisi var. Taraftarda Hamamcı’yı desteklemeyeceği için ben bu şartlarda sürpriz beklemiyorum ama Özgörkey-Köksal-Yüce üçlüsüne üzüldüm. Ebru Köksal’ı Burak Elmas listesine girer diye bekliyordum ben

Ben tanımam etmem hiçbirini ama çok net hatırlıyorum Özbek seçildiğinde sevinmişti forum.. sebebi hakkında bir fikrim yok o günden beri başkan adaylarıyla alakalı tüm yorumlara kulağımı tikiyorum..
Özbek seçildiğinde öyle bir sevinç olduğunu hatırlamıyorum çünkü Özbek'in seçileceğini kesin gibi bir şeydi. M.Cengiz'in 2 seçimde de seçildiğinde sevinmişti forum diye hatırlıyorum.

Diğer adaylar çok kötüydü, ondandır.

Galatasaray da Arda Kızıldağ ve Ömürcan Artan'ı istiyor.

@mozgursancar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hocanın kalmasını destekleyenlerden biriyim. His takımı olunmasinda baş faktor. Kimse ona bu yönetim kadar sahip çıkacağını da düşünmüyorum. Bu yönetim biraz daha güçlü bir hale getirilip devam etmeli hoca ile birlikte ve genç scout transferleri ile birlikte satmayı da öğrenerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt