Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mesut özil bize gelse ilk maçlarda bu performansı verse ''mesut özil bitmiş'' ''mesut özil galatasaray'da sistemi bozdu.'' ''mesut özil kadro dışı kalmalı'' haberleri ve tweetleri görürdürk.

Sneijder'e yapıldı çünkü ilk geldiğinde..Umut-burak ikilisinin forvet amrabat-hamit ikisinin kanat olduğu takımı sneijder bozuyor diyorlardı.Her olumsuz sonucu ona yıkmaya çalışıyorlardı.

Mesut için ölü taklidi yapıyorlar..

Antu'cu embesilleri uyutsunlar işte. Bizim işimize gelir. Burada kaç kere söyledik bu adamın derdi futbol değil milletvekilliği diye.

Kontra programını izlemeyin renktaşlar.İki tane fener amigosu bir tane de yancı çıkmışlar.Her hafta yanlı yayın yapıyorlar.Youtube'da öneri filan gelirse direk spamleyin.Onur Tuğrul'la S.A.Ç denilen arkadaşlara göre hakemlik fazla bir durum yokmuş alanya maçında penaltı pozisyonu temizmiş topa vurmuş oyuncu.Kırmızı kart pozisyonuna utanmasalar bir şey demeyecekler.Kontra değil resmen fener amigoları showu.

fbnin kadroya bakıyorum da gustavo dışında takımda lider denebilecek bir kişi yok. Bu kadar rezil bi takım düzenini nasıl oluşturdu bunlar.

İrfan da Mert Hakanla takılmaya başlamış.

Garip.

Dün Bein’de Başakşehir’in şampiyonluk belgeseli denk geldi, orada İrfan Can’ın bir bölümü var bir konuşması var ki bana çok garip geldi. Kötü oynadığı bir dönemden bahsederken çok gitmek istiyorum, Avrupa’ya zaten az para kazanıyorum, daha çok kazanmak istiyorum diyor. Avrupa’da oynayıp kendini geliştirmek, temsil falan da diyor arkasından da onun hikaye olduğu belli. Çünkü sonra yeni sözleşme imzaladık rahatladım dedi (param arttı rahatladım diyor resmen)

Konuşması, tavırları falan da bir garip. Kendisini çok geliştirmesi lazım o çocuğun kişisel olarak, sosyal olarak. Adam gibi bir yaşam koçu, yatırım danışmanı falan tutsun yoksa bu kafayla işi zor.

fb bugünden itibaren şampiyonluktan kopmuştur. Haftaya da ts deplasmanında yenilmesi ile yine 5. sıralara gerilemeye başlar. Benim anlamadığım ben 10 yaşlarında iken 2000-2010 arası fb'nin net bir ağırlığı vardı yani genel olarak. Ancak özellikle 2013 ve sonrası adamların senesi şu şekil gelişiyor resmen ;

1- Sezon öncesi getirilen potansiyelli hoca ve medya pohpohlaması,
2- Sezon öncesi takımı komple sıfırdan oluşturacak kadar transfer (Transfelerin hiç birinin maliyeti konuşulmaz, ama bize gelince muhasebeci olurlar.),
3- Sezon öncesi medyanın takımdaki aile havası, kolej havası var algısı,
4- Sezona galibiyetler alarak başlamak (Ancak oynanan oyunun kötü olması konuşulmaz bile.)
5- Puan kayıplarının başlaması (Rıdvan ve türevlerine göre bu kayıplara rağmen fener iyi oynuyordur.)
6- Hakemlerin fb'nin hakkını yediği algısı. (Ancak kendi pozisyonlarına bakılmaz.)
7- Hakemler üzerinde baskı kurularak bariz hatalarla puanlar almaya başlanması,
8- Her maç sonrası tekrar hakemlerin üzerine oynama,
9- Derbi maçlarına kadar hakem sayesinde kayıpsız gitme,
10- Derbi maçında beklenilen galibiyeti alamama,
11- İçeride beklenmeyen, kolay lokma gibi gözüken takıma puan kaybetme,
12- Şampiyonluktan kopma,
13- Teknik direktörün kovulması,
14- Taraftarların bu ligde bu taraflı federasyonla şampiyon olmayalım gibi laflarla algı yapması,
15- Ali Koç ve yaverlerinin seneye çok başka olacak gibi laflarla taraftarının gazını alma çabaları,
16- Ligin geri kalanını ondan utanan taraftarları ile kapatma.

Yeni duydum...

Eğer liverpool liginde şampiyon olamayıp şampiyonlar liginde şampiyo olursa Türkiye liginin şampiyonu eleme oynuyormuş...

Böyle bi olasılık baya bi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt