Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi ki iptal olmamış.
R10'da deli gibi reklam kovalıyor bunlar amaçları GS değil para.
Bunlarda haysiyet falan yok inanilir gibi değil
Yok
bu kadar şerefsiz camia var mıdır acaba adamların 2 penaltısı gümbürtüye gitti
Ne alaka yavR10'da deli gibi reklam kovalıyor bunlar amaçları GS değil para.
Ayrıca resminde Sneijder,Melo olan tiplerin IQ oranı bir hayli düşük..
Onlar tapusuyla versinde mohamedi bir hinlik çıkarmadan destekleri onların olsun mohamedin sözleşme işi beni tedirgin ediyorBilmiyorum takip ediyor musunuz ama Mohamad transferi sonrası face de twitterda mısırlılar acayip destek veriyor bize..
Yönetim de kafası çalışan birileri şu günleri doğru yönetirse çok iyi olur
7 maçta 6 gol atan mostafa mohamed var hiç imrenmedimSporting Lizbon'a gol atan forvet Rui Costa güzel gol attı.Devre arasında almışlar.3 maçında golünü atmış..
3 maçta da oyuna sonradan girmiş.İlk 2 maçta 10 dk falan oynamış.Bu maçta ilk yarıdan oyuna girmiş.Kuponumda olan maçtı bi son 20 dksına baktım da gol atmak için çift forvete dönmüşler.Mostafa ile de burda oynayabilir ama bunu daha izlemek gerek..7 maçta 6 gol atan mostafa mohamed var hiç imrenmedim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sportingden aldığımız son oyuncu brumaydi onu da mundar ettik gerçi ama olsun sportingden boş adam çıkmaz kolay kolay birini dışardan aldıysa baya potansiyeli vardır3 maçta da oyuna sonradan girmiş.İlk 2 maçta 10 dk falan oynamış.Bu maçta ilk yarıdan oyuna girmiş.Kuponumda olan maçtı bi son 20 dksına baktım da gol atmak için çift forvete dönmüşler.Mostafa ile de burda oynayabilir ama bunu daha izlemek gerek..
Sporting'e gol attı orda oynamıyo renktaş..Sportingden aldığımız son oyuncu brumaydi onu da mundar ettik gerçi ama olsun sportingden boş adam çıkmaz kolay kolay birini dışardan aldıysa baya potansiyeli vardır
Ben sporting de gol atan diye okumuşum yanlış anlamışım o zaman bir yoklamak lazım gerçi Porto ağır düşüşte seneye tekrar yükselmek için bütün yetenekli oyuncuları toplarlar ligdekiSporting'e gol attı orda oynamıyo renktaş..
O ligden ucuza bi sağ kanat da alsak güzel olur..Ben sporting de gol atan diye okumuşum yanlış anlamışım o zaman bir yoklamak lazım gerçi Porto ağır düşüşte seneye tekrar yükselmek için bütün yetenekli oyuncuları toplarlar ligdeki