Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakında ülkeye ofsaytı galatasaray soktu açıklaması bekliyorum fener camiasından. nasıl olsa onu bile şakşaklayacak koyun sürüsü oluşturmuşlar karşılarında. şöyle maçtan sonra şu paylaşımı galatasaray yapsa herkesten önce kendi taraftarı alaya alır. fener yapınca karşılık bulduğu için onlar da her seferinde daha arsızlaşmayı, daha şerefsizleşmeyi başarıyorlar. bu coğrafyada çok yabancısı olmadığımız tandanslar.

R10'da deli gibi reklam kovalıyor bunlar amaçları GS değil para.

Ayrıca resminde Sneijder,Melo olan tiplerin IQ oranı bir hayli düşük..
Ne alaka yav
Twitter'da Belhanda profil fotoğrafı olup geçenlerde sözleşme uzatma tagine '' efendimiz, kralımız '' gibi yorumlar yazanlara ne diyeceğiz o zaman. Bunlar yüksek Iq cümlesi mi oluyor
Hepsi bizim futbolcumuz. Bırakalım bu algıyı

son maçları izlemedim ligde

kafam inanılmaz rahat

ilk yarının sonlarına doğru oynadığımız ts maçına kadar izlememeyi başarmıştım rahattı sonrasında izledim mohammed gelince iyice düştüm ama artık yeter

ne bizim ne de diğer takımların futbol demeye bin şahit bu saçmalıklarını izlemek yoruyor

Bilmiyorum takip ediyor musunuz ama Mohamad transferi sonrası face de twitterda mısırlılar acayip destek veriyor bize..

Yönetim de kafası çalışan birileri şu günleri doğru yönetirse çok iyi olur

Hocanın onyekuru falcao ikili forvet hattını denemesi gereken bir maç falcao artık tek forvet olarak güçsüz kalıyor solda Emre Kılınç sağda feghouli ortada Taylan ve belhanda( gedson) çünkü formasyon mohamed olmadan yürümez

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sporting Lizbon'a gol atan forvet Rui Costa güzel gol attı.Devre arasında almışlar.3 maçında golünü atmış..

3 maçta da oyuna sonradan girmiş.İlk 2 maçta 10 dk falan oynamış.Bu maçta ilk yarıdan oyuna girmiş.Kuponumda olan maçtı bi son 20 dksına baktım da gol atmak için çift forvete dönmüşler.Mostafa ile de burda oynayabilir ama bunu daha izlemek gerek..
Sportingden aldığımız son oyuncu brumaydi onu da mundar ettik gerçi ama olsun sportingden boş adam çıkmaz kolay kolay birini dışardan aldıysa baya potansiyeli vardır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt