GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmediğimiz Onyekuru ve Fegh çift hane skor yapıyordu. Fegh'in şapkadan tavşan çıkardığı çok maç da oluyordu. Skor yapamayan ve maç aldırma özellikleri olmayan bu kanatlarla bu sene nasıl biter bilmiyorum.

Rashica ve Yusuf 11'e monte edilmeli. Onun için de geride yabancı hakkından taviz vermek lazım. Ama hocanın o reaksiyonu gösterebileceğini sanmıyorum.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Berkan
Rashica Oliveira Yusuf
Icardi
Fegh sadece tek sezon 10 ustu atti

5 yilda toplam 2 devre top oynayan adami da ovmeyelim pls

Baktim simdi ligde max 9 atmis

Beğenmediğimiz Onyekuru ve Fegh çift hane skor yapıyordu. Fegh'in şapkadan tavşan çıkardığı çok maç da oluyordu. Skor yapamayan ve maç aldırma özellikleri olmayan bu kanatlarla bu sene nasıl biter bilmiyorum.

Rashica ve Yusuf 11'e monte edilmeli. Onun için de geride yabancı hakkından taviz vermek lazım. Ama hocanın o reaksiyonu gösterebileceğini sanmıyorum.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Berkan
Rashica Oliveira Yusuf
Icardi
Hatta Muslera'yı unutmuşum, onu da kesip Berkan yerine Miçö yapabiliriz. Zaten bir şey oynadığı yok.

Seneye kadroya bakayim dedimde

Boey, Nelsson, PVA, Mertens, Kerem, Yunus, Icardi gider gibi

Muslera
Dubios - Ross - ????? - ????
?????? - Torreira - Oliviera
Yusuf - ????? - ??????

5 tane net isim lazim olacak gibi.

Dün 7 maçlık periyot dikkate alındığında belki de en düşük performans verdiğimiz maçlardan birini oynadık. Benim aklım almıyor bizim takımda oynama şansları olmayacak adamlar pozisyonlara giriyor bizim yıldız statüsündeki oyuncularımız bırak pozisyonu pas veremiyorlar. Konyasporlu Soner, sağ kanattan yaldır yaldır gelen Ahmet Oğuz, deli gibi şut çeken Endri Çekici bunların hangisi bizim oyuncularımızdan iyi

2 devre dediğin 2 şampiyonlukta direkt katkısı var, bir tanesi direkt ona yazar hatta. Kerem'le Yunus yapsın da görelim aynı şeyi. 2'si 7 haftada 2 gol 1 asistle oynuyorlar.
iyide 2 tane nerdeyse asgari ücrete oynayan topçuyla yıllık 4 milyon dolardan fazla kazanan birinden bahsediyoruz zaten feghouili onları yapsın diye o kadar para verip getirdik

bu çocuklardan birini kendi özkaynağın öbürüde 3.ligden bulmuş getirmişsin adamlarda ellerinden geleni yapıyor yani yetenekleri doğrultusunda bazen doğru bazen yanlış

takım halinde oynanan bir oyunda sürekli bireysel oyunculara yükü verdiğin an her maç bir kurtarıcı beklersin
yarın rashica oynasa aynı eleştiriyi o da alıcak hiç bişey fark etmicek
öbür türlü günü kurtarırsın hep bizim için önemli olan uzun vaadeyken
sorunun sistem olduğunu kabul etmeden hiç bişey değişmez

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi resmen başka bir galkside yaşıyoruz lan biz. tirbüne bak, stad ayrı güzel, temiz, düzenli, insanı ayrı güzel, medeniyet fışkırıyor resmen. şunu iç anadolu'da bir stadta yapıldığını düşünsenize :dd bizim ortam mordor gibi kalıyor vay arkadaş ya :d

2 devre dediğin 2 şampiyonlukta direkt katkısı var, bir tanesi direkt ona yazar hatta. Kerem'le Yunus yapsın da görelim aynı şeyi. 2'si 7 haftada 2 gol 1 asistle oynuyorlar.
Fegh 18-19da ilk 16 macta 0 gol 0 asist ile oynamis :asd:

Yilda 4.5 milyon alip 5 yilda toplasan 15-20 tane iyi mac oynayan is ahlaki 0 rezil bi adamdi. Cocuklar toparlar, yunustan ozellikle umitliyim, ornek verilirken soylenmesi gerek son adam belki feghouli.

IMG_20220917_121437.webp

Stad sponsorluğu işi noldu arkadaşlar? Bulamadık sanirim yada rakamlar istediğimizden az. Hiç değilse 1 senelik bir sponsorluk bulalım.

Takimin 10 nosu olivera

Ortasahada defansif yukleri alinsa daha cok skora etki eder

Arkasina

berkan-torreira (yabanci sinirindan dolayi daha makul)

Veyahut misyo

Cok daha stabil bir takim oluruz

Neyse 2 hafta daha gol atamayınca göreceğim ben evlatlarımıza sahip çıkalım diyenleri. Sanki kötü bir şey söylüyoruz, adamları rekabete sokalım derken.
Yabancı kuralı sayesinde formayı garanti biliyorlar. 7 maç oynamışsın 2 gol 1 asist yapmışlar 2 golü de geçen hafta Kerem attı. Kesik yemeleri kadar doğal bir şey olamaz.
Senin elinde 2 ayrı kadro çıkarabilecek kadar alternatifli ve kaliteli bir oyuncu grubu var.
Yedekte beklettiğin adamlar geçen sene 11'inde yoktu. Kimseye mecbur değilsin.
Sırf Türk ve genç oldukları için hiç kimse beleşten 11 oynatılmaz. Dünyanın neresinde görülmüş böyle saçma bir şey ya. Böyle oyuncu mu gelişir.
Maç başına 15 top kaybı, rakibi kovalamama, gol-asist yapmama... Ama 11 oynamalılar. Oldu valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt