GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı olmasa böyle oynatırdım

IMG_5438.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

As yedek olayı kalmadı artık futbolda.5 adam giriyor yedekten ve dün maç 100 dakika oynandı.18-20 kişi formda olmalı şampiyonluk için.Öyle 11 adamla yürümez artık.

su ortamda yerli kaleci sart artik ama malesef kimi aldiysak bu zamana kadar cöp cikti
rakiplerimiz altyapidan kaleci koyup oynatiyor ve hic sikinti yasamiyorlar
biz deneyimli yerli kaleciye bile güvenemiyoruz

Kerem sadece gecen sene 26 gole katkida bulunmus :))
Eee sonuc ?
Ayrica sadece lig performansini yazdim.
+ Fegh sadece gol ve asist uzerinden asla degerlendirilemez. Dedigim gibi sonraki 2 sene onceki 2 sene gibi oynasaydi cok rahat sampiyon olurduk. Adam 29 yasinda futbolu birakti

Okan hoca yunus ve kereme videonun 53:36 dakikasından itibaren izletmeli topun kendilerinden daha hızlı olduğunu anlatmalı :)

kerem ve yunusun defansa olmayan yardımları,hücumdaki yanlıs tercihleri derken mata ve rashica nasıl fazlalık oluyo?anlamadım.ross içinde geçerli bu.

emin hazırlık maclarında elit stoper,2 maç üst üste hata yapınca yetersiz oldu.ki en basında söyledim,emin hata yaptıgında yannında olacak mısınız diye?metehanında mesela bocaladıgı zamanlar oluyo mac içinde,hatta eminden daha çok göze batabilir.ama genelde ikisi de iyi stoper bu lig için bence.sadece tecrübe yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt