GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurdan 27-28puan cikarir ve sampiyonlugumuzu ilan etmeye yaklasiriz

Muslera'yı kesmekten başka bir çare bulamıyorum kadroda. Kanatlardan biri Rashika olmalı. İki aynı tip kanat ile havanda su dövüyoruz. Bir de ya sahte dokuzlu sisteme geçilsin ya da Mertens solda denensin. Adamı bu yaşında 8 yaptık oradan oraya koşturuyoruz.

Geçen maç oyunu sağ kanattan kurup ,Kerem'i kanattan ziyade kanat forvet gibi kullandık. Bu maçta Kerem yeniden orta sahada topla buluşmaya basladi,eski tas eski hamama döndük. Yine de galibiyet güzel,liderlik güzel.Özlemişiz.

Bu form durumunda Muslera’yı kesmek doğru bir hamle değil her ne kadar yediği golde önde yakalanmış olsada. dün gol dışında kritik 2 gol çıkardı. Zor pozisyonlarda bunlar.

Berkan ile başlanabilir.

Bizim çogunlukla iç sahada olduğumuz sırada diğerlerinin fikstürü.

IMG_20220917_150922.webp
IMG_20220917_150935.webp

Dün 7 maçlık periyot dikkate alındığında belki de en düşük performans verdiğimiz maçlardan birini oynadık. Benim aklım almıyor bizim takımda oynama şansları olmayacak adamlar pozisyonlara giriyor bizim yıldız statüsündeki oyuncularımız bırak pozisyonu pas veremiyorlar. Konyasporlu Soner, sağ kanattan yaldır yaldır gelen Ahmet Oğuz, deli gibi şut çeken Endri Çekici bunların hangisi bizim oyuncularımızdan iyi

Konya bizden daha bir olmuş takım. Belirli bir sistemleri var. Biz dün kalitemiz ve fizik gücümüz ile kazandık desem yanlış olmaz. İlk yarı kötüydük hatta.

forumda oyunumuzdaki eksiklere dair çok güzel fikirler var ama aynı şeyleri 2-3 hafta önce söyleyince 3 haftadır linç ve hakaret yiyorsun sanki takıma ve oyuncularımıza düşmanmışız gibi

hatta seni hedef gösteren adam bile gelip senin söylediğini söylüyor
Senin özelinde değil yaptığın eleştirileri hatırlamıyorum ama forumda gayet saçma eleştirilerde vardı benim de tepki gösterdiğim pozisyona giren takıma, bu takım pozisyona giremiyor diye eleştirirsen doğal olarak tepki çeker bu.

İkinci yarıda ki fikstürümüz çok iyi yalnız.

Derbi maçlarında Trabzon maçında ki gibi cömert olup puanları hediye etmezsek makası açarız ikinci yarıda

Senin özelinde değil yaptığın eleştirileri hatırlamıyorum ama forumda gayet saçma eleştirilerde vardı benim de tepki gösterdiğim pozisyona giren takıma, bu takım pozisyona giremiyor diye eleştirirsen doğal olarak tepki çeker bu.

takımımız ilk 3 hafta pozisyon sıkıntısı yaşıyordu zaten

Katılmıyorum işte. Pozisyon sonuçlandırma sıkıntısı yaşıyordu, pozisyona girmede sorun yaşamıyordu ki istatistiklerde bu dediğimi destekliyordu.

sen 3 pozisyon yakaladık net kaçırdık diyorsun doğru ama ben diyorum ki ümraniye maçını giresun maçını galatasarayın 3 net pozisyonla geçmesi anormal

tabiki o 3ten 1ini atsak çok farklı olabilirdi ama 3 çok çok az ki bazıları üretilmiş pozisyon bile değildi

mesela paşa ve konya maçındaki pozisyonlar ile ilk 3 maç bir mi?

konya gibi takıma bile ümraniye giresun maçlarından daha fazla pozisyona girmeyi nasıl açıklarız o zaman

sen 3 pozisyon yakaladık net kaçırdık diyorsun doğru ama ben diyorum ki ümraniye maçını giresun maçını galatasarayın 3 net pozisyonla geçmesi anormal

tabiki o 3ten 1ini atsak çok farklı olabilirdi ama 3 çok çok az ki bazıları üretilmiş pozisyon bile değildi

mesela paşa ve konya maçındaki pozisyonlar ile ilk 3 maç bir mi?

konya gibi takıma bile ümraniye giresun maçlarından daha fazla pozisyona girmeyi nasıl açıklarız o zaman

o maçlar rezaletti yav. Yok takım daha hazır değildi, yok birbirleriyle uyum sorunu vardı falan diye de klişelerle geçiştirilecek maçlar değildi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt