Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ben topçu olsam menejerim olsun isterdim.![]()
yatak odada menajerlik yapmasın yeter !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben topçu olsam menejerim olsun isterdim.![]()
Kerem çok çalışıyor beyler. Öyle tembel bir adam değil.
Kerem geldiği günden beri herkes oynamalı derken hep eleştirdim. Çocuk hep geçiş mentalitesiyle oynamış, aldığı topları risk alarak kullanmış ve çok top kaybetmiş. Geçen sene de bozuyord takımı ama risk almak farklı türde goller atmasını sağlıyordu.
Ondaki sıkıntı yetenek ya da çalışmak değil, oyun alışkanlıklarnı kıramıyor, Burak Yılmaz da böyleydi mesela, 30undan sonra pas oyununda top kaptırmamayı öğrendi. Bizdeyken tribünde beni çıldırtıyordu, çok fazla top kaybediyorduk onun yüzünden.
Yusuf keşke yerli sayılsaydı ya dehşet olurdukerem ve yunus'a güveniyorum, yusuf'a da güveniyorum.
Hamzanın yerinde olsam torreirayı bol bol izlerim
Topu kaptırdıktan sonra izlemeyi de bırakmalıKeremin gece gunduz pas calismasi lazim
Staminasinda sutunda driblinginde sorun yok
Basparmagi ile pas atiyor ayak iciyle atacagina gercekten oyle pas atmayi kim ogrettiyse bu cocuga futbolu biraksin
Matayi anladik da icardi niye kadroda yok? Hani hazir gibiydi?
Kim diyor?Matayi anladik da icardi niye kadroda yok? Hani hazir gibiydi?
kim diyorMatayi anladik da icardi niye kadroda yok? Hani hazir gibiydi?
kaynak??Matayi anladik da icardi niye kadroda yok? Hani hazir gibiydi?
Kilit pasları fena değilKeremin gece gunduz pas calismasi lazim
Staminasinda sutunda driblinginde sorun yok
Basparmagi ile pas atiyor ayak iciyle atacagina gercekten oyle pas atmayi kim ogrettiyse bu cocuga futbolu biraksin

Geçen haftanın aynı 11i çıkacak abdul yerine bi emin girecek, diğerleri yedekte olur belki mata olmaz biarkadaşlar sakin olalım.maç kadrosunu bekleyelim![]()
Kadro nerede açıklanmış ki?
Kim diyor?
kim diyor
HYkaynak??